İbrahimoviç'ten taraftarlara sezonluk bilet talimatı

Dünyaca ünlü futbolcu Zlatan İbrahimoviç, taraftarlara mesaj göndererek LA Galaxy'nin kombine maç biletleri satışına destek verdi.

Mart ayında LA Galaxy'ye transfer olan dünyaca ünlü futbolcu Zlatan İbrahimoviç, yeni takımının kombine maç biletleri tanıtım çalışmalarına destek verdi. İsveçli futbolcunun mesajı sosyal medyada ilgi odağı oldu.

LA Galaxy takımına destek olan taraftarlara sezonluk bilet yenilemesi için hatırlatma mesajı atan İbrahimoviç, "Sevgili Patrick, şimdi (sezonluk biletini) yenileyeceksin" ifadesini kullandı.

İbrahimoviç'ten taraftarlara sezonluk bilet talimatı

Taraftarlardan birinin mesaj görselini sosyal medyada paylaşmasıyla ortaya çıkan mesaj büyük ilgi gördü. Bir Twitter kullanıcısının attığı, "Bir tanrı size yenilemenizi emrederse, bunu yapmalısınız" tweet'i dikkat çekti.

Öte yandan geçtiğimiz hafta oynanan LAFC maçında kariyerindeki 499'uncu gölünü atan İbrahimoviç, Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi'nin aştığı 500 gollük sınıra ulaştı.

İbrahimoviç'ten taraftarlara sezonluk bilet talimatı - Resim : 2

İbrahimoviç'ten taraftarlara sezonluk bilet talimatı ile ilgili etiketler Zlatan Ibrahimovic la galaxy sezonluk bilet satışı ibrahimoviçin mesajı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.