Zlatan Ibrahimovic'ten taraftara skandal hareket!

Amerika'da futbol yaşantısını sürdüren Zlatan Ibrahimovic, MLS play-off turu yarı finalinde Los Angeles FC'ye 5-3 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından kendisine sataşan rakip takım taraftarına cinsel organını tutarak karşılık verdi.

Los Angeles Galaxy'deki sözleşmesi yıl sonunda sona erecek olan İsveçli süperstar Zlatan Ibrahimovic, MLS play-off turu yarı finalinde Los Angeles FC'ye 5-3 mağlup oldukları maçta bu sezon takımındaki son karşılaşmasına çıktı.

Bir gol atmasına rağmen rağmen yenilgiye engel olamayan 38 yaşındaki golcünün taraftarlara yaptığı hareket ise büyük yankı uyandırdı.

Ibrahimovic, karşılaşma sonrası kendisine doğru yaklaşan ve yüzünü maskeyle gizleyen bir rakip takım tarafına cinsel organını tutarak karşılık verdi.

Galaxy ile yollarını ayırması beklenen ve İtalyan ekibi Napoli'ye transferi gündemde olan golcü futbolcu, böylece Amerika Birleşik Devletleri'ndeki macerasını skandal bir hareketle sonlandırmış oldu.

Zlatan Ibrahimovic'ten taraftara skandal hareket! ile ilgili etiketler MLS Los Angeles Galaxy Zlatan Ibrahimovic
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.