Zlatan Ibrahimovic, EURO 2020'de yok!

EURO 2020'de oynayabilmek için 2016 yılında bıraktığı milli takıma geri dönen Ibrahimovic'ten ülkesine kötü haber geldi. İsveç Futbol Federasyonu, dizinden sakatlığı bulunan tecrübeli futbolcunun, şampiyonaya katılamayacağını teknik direktör Janne Andersson'a bildirdiğini açıkladı.

İsveç'in fenomen golcüsü Zlatan Ibrahimovic, dizindeki sakatlık sebebiyle EURO 2020'de forma giyemeyecek... Bu turnuvada oynayabilmek için 2016 yılında bıraktığı milli takıma geri dönen 39 yaşındaki santrforun yokluğunda Kasımpaşa'nın kiralık golcüsü Isaac Thelin'in kadroya çağrılması bekleniyor. 

İsveç Futbol Federasyonu, dizinden sakatlığı bulunan tecrübeli futbolcunun, şampiyonaya katılamayacağını teknik direktör Janne Andersson'a bildirdiğini açıkladı. Bu sezon Serie A'da 19 maçta 15 gol atan ve AC Milan'la sözleşmesini 1 yıl daha uzatan Ibra'nın milli formayla 118 maçta 62 golü bulunuyor.

Ibra, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ardından milli takım kariyerini noktalamıştı. Yeniden İsveç formasına dönüşünü "Tanrı'nın dönüşü" diye niteleyen yıldız isim, bu kez de Allah'ın sopası yok dedirtti!

Zlatan Ibrahimovic, EURO 2020'de yok! ile ilgili etiketler Zlatan Ibrahimovic İsveç EURO 2020 Milan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.