Isaac Thelin'e İbrahimovic şoku

Kiralık geldiği Kasımpaşa'da 11 maçta attığı 6 golle kariyerini yeniden ayağa kaldıran Isaac Thelin'e Zlatan İbrahimovic şoku... Milan'ın süper yıldızı 40 yaşında milli takıma geri dönünce Paşa'nın gol makinesine yer kalmadı.

Kasımpaşa'nın devre arasında Anderlecht'ten kiraladığı İsveçli santrfor Isaac Thelin'in neden milli takıma çağrılmadığına ilişkin bir açıklama geldi. İstanbul ekibiyle 11 lig maçında 6 gol, 1 asistlik bir performans sergileyen ve Süper Lig'in dikkat çeken golcüleri arasında yer alıyor. 29 kez milli olan ve 3 gol atan 28 yaşındaki santrfor, Zlatan İbrahimovic'in İsveç Milli Takımı'na geri dönmesi nedeniyle büyük bir engele takılmış oldu. 

Milan'ın 40 yaşındaki fenomen golcüsü, milli formaya geri döndüğünü "Tanrı'nın dönüşü" sözleriyle duyurdu.

İsveç Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Janne Andersson ise Thelin'in "çok formda" olmasına rağmen bu dönem milli takıma çağırmadıklarını ancak İstanbul'daki maçlarını bir ekiple takip ettiklerini söyledi.

Isaac Thelin'e İbrahimovic şoku

Andersson, Stockholm’deki Friends Arena'da düzenlediği dijital basın toplantısında, 25 Mart'ta Gürcistan, 28 Mart'ta ise deplasmanda Kosova ile oynanacak maçların 26 kişilik aday kadrosunu duyurmuştu. Thelin'i neden çağırmadığını açıklayan tecrübeli çalıştırıcı, 

"Kısa bir dönemde İstanbul'da Thelin 6 gol attı. Bu ciddi bir rakam. Her maçta da oynamasını olumlu buluyorum. Kendisini yakından takip ediyoruz ve önümüzdeki dönemlerde faydalanmayı düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

Öte yandan kadroda, Gençlerbirliği’nin kalecisi Kristoffer Nordfeldt yer aldı.

Isaac Thelin'e İbrahimovic şoku ile ilgili etiketler İsveç Zlatan Ibrahimovic Isaac Thelin
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.