Xiaomi

Xiaomi Inc. Çin, Pekin merkezli dünyanın en büyük 4. akıllı telefon üreticisi.
Xiaomi, akıllı telefonlar, mobil uygulamalar, dizüstü bilgisayarları ve birçok tüketici elektroniği tasarlar, geliştirir ve satışını yapar.
Ağustos 2011'de ilk akıllı telefonunun piyasaya sürülmesinden bu yana, Xiaomi, merkezinin bulunduğu Çin'de pazar payı kazandı ve akıllı ev (IoT) cihaz ekosistemi de dahil olmak üzere daha geniş bir tüketici elektroniği dizisi geliştirmeye başladı.
Şirketin kurucusu ve CEO'su Forbes'e göre Çin'in en zengin 23. kişisi olan Lei Jun'dur.

GENÇLERE VERGİSİZ TELEFONUN DETAYLARI BELLİ OLDU!
Xiaomi Redmi K60 teknik özellikleri ve fiyatı! Xiaomi'den öğrencilere hediyelik yeni tablet! Redmi Pad SE
2023'ün en çok satan akıllı telefon markaları belli oldu! Xiaomi CEO'su küçük ekran algısını sonunda kırdı! Xiaomi çıtayı arşa çıkarıyor! Yeni model o tarihte satışa çıkıyor Redmi Note 12 Pro'nun Türkiye çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu! Xiaomi kartları yeniden dağıtıyor: 5 dakikada tam şarj MIUI 14 güncellemesi alacak ilk Xiaomi telefonlar belli oldu! Sadece 4 gün kaldı: Xiaomi 13 Lite o fiyattan satışa çıkıyor! Yeni MIUI 14 güncellemesi her telefona gelmeyecek! Xiaomi, MIUI 14 güncellemesi alacak modelleri açıkladı Çinli firma artık bu modellere yazılım desteği vermeyecek! Xiaomi 13 Serisi tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı Xiaomi'nin güncelleme desteği biten telefonları belli oldu!