Xiaomi’si olanlar dikkat: Yeni MIUI 14 güncellemesi her telefona gelmeyecek!

Yeni bir MIUI 14 güncellemesi üzerinde çalıştığı öğrenilen Xiaomi, bazı cihazlardan güncelleme desteğini çekmeye hazırlandığı biliniyordu. Xiaomi, güncelleme desteğini çekeceği cihazları ise, bugün açıkladı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri an ve an takip eden teknoloji tutkunlarına ve Xiaomi’si olanlara kötü haber bugün geldi. Yeni bir güncelleme üzerinde çalıştığı bir süredir bilinen Xiaomi, yeni güncellemesiyle birlikte bazı telefon modellerinden güncelleme desteğini çekeceğini açıkladı. Xiaomi, desteğin çekileceği tarihe ilişkin bilgi de verdi.

Pek çok marka, bir süre sonra eski cihazlarına güncelleme desteğini vermeyi bırakıyor. Elbette bu her şeyden önce bir güvenlik sorununu ortaya çıkarıyor. Bu noktada güncelleme desteğini keseceği cihazları önceden açıklayan markalar, kullanıcılarının önlem almasını talep ediyor. Son olarak MIUI 14 Beta güncellemeleri üzerinde çalıştığını açıklayan Xiaomi de bazı cihazlardan desteğini çekmeye hazırlandığını bildirdi. Peki, hangi cihazlar Xiaomi güncellemesi almayacak? İşte liste…

HAFTALIK MIUI GÜNCELLEMELERİ ARTIK VERİLMEYECEK

Hayata geçirdiği MIUI güncellemeleri ile sorunların tespitini kolaylaştıran ve sorunların giderilmesini sağlayan Xiaomi, bazı cihazlarından bu desteği çekmeye karar verdi. Şu an için sadece haftalık MIUI 14 Beta güncelleme desteğini çeken Xiaomi’nin listesinde Redmi cihazlar da var. Bu kapsamda, 21 Nisan 2023 tarihi itibariyle desteğini çekecek olan Xiaomi; Redmi K40 Pro ile Pro Plus, Redmi K40, Xiaomi Mi 10S, Xiaomi Mi 11 Lite 5G, Redmi K40 Gaming ve Redmi Note 10 Pro 5G cihazlarına MIUI 14 Beta güncellemesi vermeyecek.

KARARLI MIUI 14 GÜNCELLEMELERİ DEVAM EDECEK

Xiaomi’si olanlar dikkat: Yeni MIUI 14 güncellemesi her telefona gelmeyecek!

Öte yandan haftalık MIUI 14 Beta güncellemeleri durdurulacak olan Xiaomi, kararlı MIUI 14 güncellemelerini tüm cihazları için sağlamaya devam edecek. Yani listede yer alan Redmi K40 Pro ile Pro Plus, Redmi K40, Xiaomi Mi 10S, Xiaomi Mi 11 Lite 5G, Redmi K40 Gaming ve Redmi Note 10 Pro 5G cihazları, MIUI 14 güncellemelerini almayı sürdürecek. Bir süreliğine özellikle güvenlik güncellemelerini alacak olan bu modellerin ilerleyen süreçler de ise Xiaomi EOS listesine eklenmesi bekleniyor. Xiaomi’nin bu modellerden güvenlik güncellemesini ne zaman keseceği ise bilinmiyor.

Xiaomi’si olanlar dikkat: Yeni MIUI 14 güncellemesi her telefona gelmeyecek! ile ilgili etiketler Xiaomi MIUI 14
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.