İrem Derici telefon kılıfı fiyatına isyan etti, vatandaştan tepki gecikmedi

Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine toplayan İrem Derici bu kez aldığı kılıfla gündeme geldi. Kılıf almanın zorunlu olduğunu iddia eden İrem Derici kılıfa ödediği para ve ettiği isyan ile adından söz ettirmeyi başardı.

Dillere pelesenk olan şarkılarıyla verdiği konserlerde sahnede tozu dumana katan ünlü şarkıcı İrem Derici, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla da sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Hemen hemen her anını paylaşan ünlü isim bu kez de havalimanından aldığı telefon kılıfına ödediği para ve ettiği isyan ile gündeme gelmeyi başardı.

İrem Derici'ye tepki gecikmedi

Havalimanında aldığı telefon kılıfına "Teşekkürler Türkiye, teşekkürler enflasyon" diyerek isyan eden İrem Derici'ye tepkiler ise gecikmedi. Sosyal medya kullanıcıları yaptıkları yorumlarda, "Sana bu kadarcık para koyar mı?" "Zorla mı aldırdılar, almasaydın", "Havalimanından hiç alışveriş yapılır mı?", "Hemen almış bir sorsaymış" gibi yorumlarda bulunarak tepki gösterdiler.

İrem Derici telefon kılıfı fiyatına isyan etti, vatandaştan tepki gecikmedi ile ilgili etiketler İrem Derici
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.