Vildan Atasever

VİLDAN ATASEVER KİMDİR ?

Vidan Atasever, 26 Temmuz 1981 yılında Bursa'da dünyaya gelmiştir. Aslen Erzurumlu'dur. Bir süre dj'lik yaptıktan sonra amatör olarak tiyatro ile oyunculuğa başlayan Vildan Atasever; ilk oyunculuk deneyimini 2004 yılında rol aldığı Kurtlar Vadisi dizisi ile yaşamıştır.

İlk sinema deneyimini yaşadığı İki Geç Kız'da sergilediği performansla 42. Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazanmıştır.

Vildan Atasever, 2001'de gazeteci Taylan Kılıç ile evlendi. Evlilikleri 2007'de son buldu. 2010'da ise ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu ile evlendi. Bu evliliği ise 2015'te son buldu.

Kadın İsterse, İki Genç Kız, Kader, Bıçak Sırtı, Yaralı Yürek, Samanyolu, Başrolde Aşk, Yaz'ın Öyküsü ve Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi yapımlarda yer alan Vildan Atasever şimdilerde, TRT 1 ekranlarında yayınlanan Tek Yürek dizisinde Kuaför İlknur karakterine hayat vermektedir. Vildan Atasever, 1.62 metre boyunda, 49 kilo ve Aslan burcudur.

Mehmet Erdem ile Vildan Atasever'in evliliğinde Defne Samyeli krizi
Vildan Atasever'den hamilelik müjdesi! Mehmet Erdem baba oluyor Mehmet Erdem ile Vildan Atasever jet evliliğinin nedeni ortaya çıktı
Vidan Atasever ve Mehmet Erdem'in düğününden ilk kareler! Vildan Atasever ile Mehmet Erdem hayatını birleştirdi Mehmet Erdem kimdir? Vildan Atasever ve Mehmet Erdem ne zaman evleniyor? Vildan Atasever ve sevgilisi Mehmet Erdem kimdir? Vildan Atasever ne zaman evleniyor? Evlilik hazırlığındaki Vildan Atasever ile Mehmet Erdem nişan yüzüğünü taktı Ayrılığa dayanamamışlardı... Vildan Atasever ile Mehmet Erdem evleniyor Ünlü çiftin birlikteliği ilk kez görüntülendi! Vildan Atasever'den Yunan vekile bayrak mesajı! Ünlü sanatçı o anaların çığlığına sessiz kalmadı! Kilo eleştirilerine yanıt gecikmedi! Tek Yürek İlknur kimdir? Vildan Atasever kimdir? Klavye Delikanlıları 6. bölüm fragmanı... Klavye Delikanlıları 5.bölüm 1.fragman Klavye Delikanlıları 4.bölüm fragmanı... Klavye Delikanlıları 3. bölüm fragmanı... Geçtiğimiz aylarda umreye gitmişti... O projeden... Vildan Atasever kutsal topraklardan bildiriyor! Vildan Atasever, kutsal topraklardan paylaştı! Vildan Atasever çıplak fotoğraflarını 25 bin...