Kasaba Doktoru 3 Dev İsimle Anlaştı! Yeni Sezonda Tüm Dikkatler Onlarda Olacak!

Kasaba Doktoru dizisi ikinci sezonuyla da ilgiyi toplamayı biliyor. Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımlarından Kasaba Doktoru dizisine 3 dev isim daha geliyor. Anlaşma tamam, şimdi sıra izleyicide.

Babasının ölümüyle kendisini doktorluk mesleğine adayan Ömer ile cerrah Hakan'ın yollarının kesişmesini konu alan Kasaba Doktoru dizisine 3 yetenekli isim daha girdi. İrem Yüksel, Ezgi Tombul ve Tarık Ündüz ARC Film imzalı Kasaba Doktoru’nun yeni oyuncuları oldu. Kasaba Doktoru 3 Dev İsimle Anlaştı! Yeni Sezonda Tüm Dikkatler Onlarda Olacak!

 Kasaba Doktoru dizisine 3 flaş oyuncu! - Resim: 6

Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı ve Vildan Atasever'in başrolleri paylaştığı Kasaba Doktoru dizisine gelen 3 yetenekli isim diziye 17. bölümden itibaren katılım sağlayacak..

Kasaba Doktoru dizisine 3 flaş oyuncu! - Resim: 5

Kasaba Doktoru dizisine 3 flaş oyuncu! - Resim: 7

 

Kasaba Doktoru 3 Dev İsimle Anlaştı! Yeni Sezonda Tüm Dikkatler Onlarda Olacak! ile ilgili etiketler kasaba doktoru ozan akbaba Deniz Can Aktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.