Vildan Atasever'den Yunan vekile bayrak mesajı!

Avrupa Parlamentosu'nda Türk bayrağını yırtıp yere atan Ioannis Lagos'a bir tepki de sanat dünyasından geldi. Oyuncu Vildan Atasever sosyal medya hesabından dev bir Türk bayrağı ile fotoğrafını paylaştı. Bayrağın üzerinde Türkiye Cumhuriyeti yazdığı görüldü.

Yunanistan'ın Avrupa Parlamentosu'ndaki ırkçı temsilcisi Ioannis Lagos'un alçakça hareketine toplumun her kesiminden tepki geliyor.

AP Genel Kurulu'nda Türk bayrağını yırtıp yere atan Lagos'a tepki gösteren isimlerden biri de oyuncu Vildan Atasever oldu. 

Atasever dev bir Türk bayrağı ile çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. 

Bayrağın üstüne Türkiye Cumhuriyeti ibaresini de koyan Atasever'in bu paylaşımı takipçilerinden çok sayıda beğeni aldı. 

Vildan Atasever'den Yunan vekile bayrak mesajı!

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Irkçı vekil Lagos hakkında AP'deki alçak davranışı dolayısıyla Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, “Türk bayrağını alenen aşağılama” suçundan resen soruşturma başlatmıştı. 

IRKÇI IONNIS LAGOS KİMDİR?

48 yaşındaki Ionnis Lagos 2012-2019 yılları arasında aşırı sağcı Altın Şafak Partisi'nin milletvekili olarak Yunan Parlamentosu'nda bulundu.

Şu an Yunan parlamentosunda bağımsız olarak yer alan Lagos, eski Altın Şafak milletvekilleriyle birlikte 9 Kasım 2019'da yeni bir parti kuruluşuna imza atmıştı. 

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.