Sürpriz aşk bombası: İsmail Hacıoğlu kalbini Aslıhan Gürbüz'e kaptırdı

Mahkum dizisinde canlandırdığı Savaş karakteriyle dikkatleri üzerine çeken 36 yaşındaki oyuncu İsmail Hacıoğlu kalbini kendisinden 3 yaş büyük meslektaşı Aslıhan Gürbüz'e kaptırdı. İkili birlikte Karadeniz tatiline çıktı.

Son olarak final yapan Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı Ceylan karakteriyle izleyici karşısına çıkan Aslıhan Gürbüz ile, sezon finali yapan Mahkum dizisinin yıldızı İsmail Hacıoğlu sürpriz bir aşka yelken açtı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Ünlü oyuncular İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz sevgili oldu. Geçen sezon Masumlar Apartmanı dizisinde kamera karşısına geçen Gürbüz ile Mahkum’daki performansıyla hayranlık uyandıran Hacıoğlu hafta sonu Karadeniz tatilleri sırasında beraber görüldü.

 Sürpriz aşk bombası: İsmail Hacıoğlu kalbini Aslıhan Gürbüz'e kaptırdı

BİRLİKTE KARADENİZ TATİLİNE ÇIKTILAR

Doğa aşığı olan iki sevgili birçok meslektaşı güney sahillerine inerken Karadeniz’in güzelliklerini keşfetmeyi tercih etti ve huzurlu bir tatilin tadını çıkardı. Hacıoğlu, Gürbüz’le çıktığı tatillerinden akarsu ve orman görüntüleri paylaşmayı da ihmal etmedi.

Sürpriz aşk bombası: İsmail Hacıoğlu kalbini Aslıhan Gürbüz'e kaptırdı


İSMAİL HACIOĞLU'NUN EVLİLİKLERİ


İsmail Hacıoğlu, ilk evliliğini Vildan Atasever ile 2010’da yapmıştı. Vildan Atasever ile 2015’te boşanmış, 2016’da dans eğitmeni Duygu Kaya Kumarki ile nikah masasına oturmuştu. Yemin adında bir kızı olan çift, Temmuz 2020’de ihanet iddiasıyla evliliklerine nokta koymuştu. İsmail Hacıoğlu son olarak ‘Çocuk’taki rol arkadaşı Merve Çağıran ile kısa süreli aşk yaşamıştı.

Sürpriz aşk bombası: İsmail Hacıoğlu kalbini Aslıhan Gürbüz'e kaptırdı - Resim : 3

 

 

Sürpriz aşk bombası: İsmail Hacıoğlu kalbini Aslıhan Gürbüz'e kaptırdı ile ilgili etiketler İsmail Hacıoğlu aslıhan gürbüz
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.