Önce yayın günü değişti... Şimdi final yapıyor! / VİDEO

Son zamanlarda ardı arkası kesilmeyen final haberlerine bir yenisi daha eklendi. Show Tv ekranlarında yayınlanan 'Klavye Delikanlıları' isimli dizisinin biteceği iddia edilmişti. Çıkan bu iddialar sonrası dizinin sadece yayın gününü değişeceği söylenmişti. Dizinin akıbeti belli oldu. Her pazar günü Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Klavye Delikanlıları’ isimli dizisinin bir süre önce reytinglerinin iyi gitmemesinden dolayı kaldırılacağı iddia edilmişti. Klavye Delikanlıları dizisinin final yapacağı haberi Tv izleyicisini hayli üzdü. Sevenleri "Klavye Delikanlıları dizisi final mi yapacak?" sorusunu gündeme getirdi. Show TV'nin sevilen dizisi Klavye Delikanlıları da reyting kurbanları arasına girdi. Peki, Klavye Delikanlıları neden final yapıyor? Klavye Delikanlıları final bölümü ne zaman? Detaylar Haber özette...

Son zamanlarda ardı arkası kesilmeyen final haberlerine bir yenisi daha eklendi. Show Tv ekranlarında yayınlanan 'Klavye Delikanlıları' isimli dizisinin biteceği iddia edilmişti. Çıkan bu iddialar sonrası dizinin sadece yayın gününü değişeceği söylenmişti. Dizinin akıbeti belli oldu. Her pazar günü Show Tv ekranlarında yayınlanan ‘Klavye Delikanlıları’ isimli dizisinin bir süre önce reytinglerinin iyi gitmemesinden dolayı kaldırılacağı iddia edilmişti. Klavye Delikanlıları dizisinin final yapacağı haberi Tv izleyicisini hayli üzdü. Sevenleri "Klavye Delikanlıları dizisi final mi yapacak?" sorusunu gündeme getirdi. Show TV'nin sevilen dizisi Klavye Delikanlıları da reyting kurbanları arasına girdi. Peki, Klavye Delikanlıları neden final yapıyor? Klavye Delikanlıları final bölümü ne zaman? Detaylar Haber özette...

klavye

KLAVYE DELİKANLILARI FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda Rasim Öztekin, Kaan Yıldırım, Vildan Atasever, Uraz Kaygılaroğlu, Ali Barkın, Selen Seyven, Seray Sever, Gül Onat, Sinan Çalışkanoğlu gibi başarılı isimlerin yer aldığı Klavye Delikanlıları yayınlandığı Salı gününden Pazar gününe nakledilmişti. Ancak gün değişikliği de Show TV'nin iddialı dizisinin final yapmasını engelleyemedi.

Show TV'nin Süreç Film imzalı iddialı dizisi Klavye Delikanlıları hakkında da final kararı alındı. Genel yönetmenliğini Murat Şeker'in yaptığı dizinin 9. bölümde bitirileceği öğrenildi. Bu hafta 26 Kasım Pazar günü Klavye Delikanlıları 8.bölümüyle ekranda olacak dizi haftaya 3 Aralık Pazar günü 9.bölümüyle final yapacak.

KLAVYE DELİKANLILARI 8.BÖLÜM FRAGMANI

KLAVYE DELİKANLILARI 8.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hiko dayı, yıllardır görmediği kızı Cansu ile karşılaşmak için doğru zamanı bekliyor kendi içinde gelgitler yaşıyordur. Seyran'a aşk-ı ilan eden Bayram, sevgilisini ailesiyle tanıştırmak için ilk adımı atmış, Selen'den umduğunu bir türlü bulamayan Veli Dayıoğlu, çareyi hacı hoca işlerine girmekte bulmuştur. Komiser Cevdet ve Sibel, emniyetin içindeki köstebeği araştırırken, Güneş ve köstebek 2 sırra kadem basmıştır. Selen'in ihaneti ile sarsılan Kerem, annesi Semiha'nın gelin adayları ile bir bir görüşüp neye uğradığını şaşırmış ve her birinden koşarak uzaklaşmıştır. Kuzen Volki, ufak bir oyun oynayarak Selen ve Kerem'in arasındaki buzları az da olsa eritmiş, sevdiceği Cansu'yu ekibin geri kalanıyla nihayet tanıştırıp kaynaşma çalışmalarını başlatmıştır. Mahalleliden cesaret alan Hiko Dayı sonunda Cansu ile tanışmak için kolları sıvar ve akşam için meyhanede yer ayırtır. Seyran'ı ailesiyle tanıştıracak olan Bayram ve annelerinin doğum gününü unutmayan Kerem ile Tahir'in de adresi aynı meyhane olacaktır. Bütün ekip tesadüfen de olsa aynı ortamda buluşur. Kızıyla tanışmak üzere meyhanede bekleyen Hiko Dayı, aile arasında duygusal bir akşam planlasa da tesadüfler peşini bırakmayacaktır. Ekibimizi yine büyük sürprizler bekliyordur.

KLAVYE DELİKANLILARI OYUNCU KADROSU:

Rasim Öztekin

Kaan Yıldırım

Vildan Atasever

Uraz Kaygılaroğlu

Ali Barkın

Selen Seyven

Seray Sever

Gül Onat

Cengiz Küçükayvaz

Sinan Çalışkanoğlu

Filiz Taşbaş

İpek Tanrıyar

Mert Asker

KLAVYE DELİKANLILARI OYUNCULARI

hiko_dayA

RASİM ÖZTEKİN (HİKO DAYI)

44 yaşında. Üç tane aynı model pijama kumaşından şalvarı vardır. Sürekli tek renk tişört ve spor giyer. Kafasında kasket. Elinde tesbih. Gözünde güneş gözlüğü. Genç derviş.

Gelir kaynağı yok. Geçim derdi yok. Yaşama kaynağını insanların hayatını düzeltmeye çalışmaktan alıyor. Müdahaleci. Baskın karakter. Yolunu bulur. Yaşadığı aşkı yüreğine kazır. Kederinde ortağıdır neşenin olduğu gibi. Kulübede yaşar. Aforizmaların üstadıdır.

Eski sevdası Nergis yıllar sonra tekrar karşısına çıkınca bir süre afallar ama mahalleye yeni taşınacak olan Eczacı Ece hanım, Onun hikayesini finale taşıyacak olan kadındır.

Hiko dayının hikayesinin finali bir kitapçıda hayranlarına kendi yazdığı kitapları imzalarken sona erecektir.

kerem_1

KAAN YILDIRIM (KEREM TANRIVERDİ)

1986 doğumlu Kaan Yıldırım, Londra’da Brunel Üniversitesi Pazalama bölümünde eğitim aldı. Ardından oyunculuk eğitimleri almaya başlayan Kaan Yıldırım ilk kez Kayıp dizisinde yer aldı. Televizyonda Ulan İstanbul, Adı Mutluluk ve Kalbim Yangın Yeri yapımlarında oynadı. Yok Artık ve Ümmü Sıbyan: Zifir filmlerinin yapımcısı olan oyuncu Yok Artık 2 filminin hem yapımında hem de oyuncu kadrosunda yer aldı. 2017’de vizyona giren Bölük filminin başrol oyuncularından Kaan Yıldırım Klavye Delikanlıları’nın Kerem’i olarak izleyici karşısına çıkacak.

volki

URAZ KAYGILAROĞLU (KUZEN VOLKİ)

İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü mezunudur.

Uraz Kaygılaroğlu'nun Oynadığı Diziler
Baba Candır / 2015-2016-2017
Yedi Güzel Adam / 2014
Eski Hikaye / 2013
Harem / 2012
Pis Yedili / 2011-2012-2013
Canını Sevdiğimin İstanbul'u / 2009
Es Es / 2008
Milyonda Bir / 2008

Uraz Kaygılaroğlu'nun Oynadığı Sinema Filmleri
Dönerse Senindir / 2016
Mezuniyet / 2009

Uraz Kaygılaroğlu'nun Oynadığı Televizyon Filmleri
Bamsı Beyrek / 2016

SEYRAB

VİLDAN ATASEVER (SEYRAN)

26 Temmuz 1981 Bursa doğumlu Vildan Atasever, ilk oyunculuğunu Kutluğ Ataman'in yönettiği İki Genç Kız filminde Handan rolü ile oynadı, bu ilk filmi ile 42. Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı. Kadın İsterse dizisi ile büyük bir kitleye hitap etti ve ardından Zeki Demirkubuz'un yönettiği Kader sinema filmi ile 18. Ankara Uluslararası Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı. Erden Kıral'ın yönettiği Gece sinema filmi ile 20. Sadri Alışık Sinema Ödülleri'nde Dram Dalında Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Kadın Oyuncu ödülünü alan oyuncunun birçok sinema ve dizi projesi bulunmaktadır. Bazı dizi projeleri; Bıçak Sırtı, Samanyolu, Yaz'ın Öyküsü ve en son Muhteşem Yüzyıl'dır.

ALA_BARKIN

ALİ BARKIN (BAYRAM ŞEKER)

03 Ocak 1985 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Ali Barkın Bürkan, İlk, orta, lise ve üniversite eğitimini Ankara'da tamamlamıştır. 2008 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi, İnşaat Mühendisliği bölümünden; 2010 yılında ise Kanada'da eğitim vermekte olan Vancouver Film School, Sinema ve Televizyon oyunculuğu bölümünden mezun olmuştur. Tiyatro ile üniversite yıllarında tanışan Ali Barkın, Ankara'da çeşitli özel tiyatrolarda sahne almıştır. Sinema ile ilk tanışması ise, baş rolünü ve yardımcı yapımcılığını üstlendiği Kanada yapımı, Dilemma filmi ile gerçekleşmiştir. Çalışmalarını bir süre Kanada'da sürdürdükten sonra Türkiye'ye dönen Ali Barkın; Yeşil Deniz, Hayat Devam Ediyor, Deniz Yıldızı ve Şefkat Tepe adlı dizilerde yer almıştır.

Önce yayın günü değişti... Şimdi final yapıyor! / VİDEO ile ilgili etiketler Show TV klavye delikanlıları final mi yapacak neden final yapıyor final bölümü ne zaman
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.