Klavye Delikanlıları dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! / VİDEO

Klavye Delikanlıları 3. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Klavye Delikanlıları dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Klavye Delikanlıları'nda heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde mahallede herkes kendi ekmeğinin peşinde koşturmakta iken, Kerem kundaklama olayından dolayı başını belaya soktu. Son bölümün bitmesiyle beraber yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Peki, Klavye Delikanlıları dizisinin yeni 4.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Klavye Delikanlıları'nın 3.bölümünde neler oldu? İşte merak edilen her şey...

Klavye Delikanlıları 3. yeni bölümde heyecan kasırgası yaşandı. Klavye Delikanlıları dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça eğlenceli dakikalar yaşattı. Show Tv ekranlarının vazgeçilmezi haline gelen dizi gerek konusu gerek oyubcu kadrosu ile oldukça beğenildi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Neriman menopoza girdi, Hiko Dayı bizimkilere akıl verirken kendisi ne yapacağını bilemez hale geldi. Semiha’nın internetle tanışmasıyla üçüncü gözü açıldı ve komşularının nabzını tutmaya başladı. Son bölümün bitmesiyle beraber yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Peki, Klavye Delikanlıları dizisinin yeni 4.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Klavye Delikanlıları'nın 3.bölümünde neler oldu? İşte merak edilen her şey...

klavye_delikanlAlarA1

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Büyük sınavı Bayram veriyor. Seyran’ın bıraktığı mektup, ardında bin bir tane soruyla Bayram’ı allak bullak etmiştir. Bizimkiler, Güneş Hanım’a durumu izah edememeleri bir yana hem paralarından olmuşlar hem de Bayram’ın ağır depresyonuyla baş başa kalmışlardır. Ekip birbiriyle küs oldukları bedbaht günler geçirirken şantaj meselesi yüzünden itibarını kaybetmiş olan Hakan Baydar’ın soruşturması bitmemiş, “şantaj kaseti” olayı siber suçların gözetimi altına girmiştir. Meseleyle bizzat Komiser Cevdet ve yol arkadaşı Sibel ilgilenirken sorgu odasında Hakan Baydar’ın metresi Arzu vardır... Mahallede ise herkes kendi ekmeğinin peşinde koşturmaktadır. Kerem kundaklama olayından dolayı başını belaya sokmuş, Neriman menopoza girmiş, Hiko Dayı bizimkilere akıl verirken kendisi ne yapacağını bilemez hale gelmiştir. Semiha’nın internetle tanışmasıyla üçüncü gözü açılmış ve komşularının nabzını tutmaya başlamıştır. Bayram daha kendisini bile toparlayamadan magazin dünyasının en ünlü playboyunun peşine takılan ekibimizi eğlenceli, komik ve sürprizli bir macera bekliyordur.

Ekip birbiriyle küs oldukları bedbaht günler geçirirken şantaj meselesi yüzünden itibarını kaybetmiş olan Hakan Baydar’ın soruşturması bitmemiş, “şantaj kaseti” olayı siber suçların gözetimi altına girmiştir. Meseleyle bizzat Komiser Cevdet ve yol arkadaşı Sibel ilgilenirken sorgu odasında Hakan Baydar’ın metresi Arzu vardır...
Mahallede ise herkes kendi ekmeğinin peşinde koşturmaktadır. Kerem kundaklama olayından dolayı başını belaya sokmuş,

Neriman menopoza girmiş, Hiko Dayı bizimkilere akıl verirken kendisi ne yapacağını bilemez hale gelmiştir. Semiha’nın internetle tanışmasıyla üçüncü gözü açılmış ve komşularının nabzını tutmaya başlamıştır. Bayram daha kendisini bile toparlayamadan magazin dünyasının en ünlü playboyunun peşine takılan ekibimizi eğlenceli, komik ve sürprizli bir macera bekliyordur.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Klavye Delikanlılar'ın 2. Bölümünde; bu sefer görevler şantaj ve montaj! Klavye Delikanlıları iki iddialı rakip firmanın kaderlerini belirliyor. Bir yandan Hiko Dayı ansızın mahalleye geri dönen sevdiği kadın Nergis’ten kaçacak delik arayacak. Kendilerini hem sanal hem de gerçek bir operasyonun içinde bulan klavye delikanlılarını yine zorlu ve komik bir macera bekliyordur.

KLAVYE DELİKANLILARI 3. BÖLÜM İZLE

KLAVYE DELİKANLILARI KONUSU

İstanbul’un güzide semtlerinden Selimiye’de dünyaya gelen Bayram ve Kerem asosyal olarak büyümüş iki gençtir. İnsanlarla kuramadıkları bağlantıyı bilgisayarla kurmuşlar ve TROL olmuşlardır. Bayram ailesinin bütçesine katkı olsun diye babasının zoruyla bir tamirhanede çıraklık yaparken, Kerem ise hem annesiyle beraber işlettikleri peynirci dükkanına bakıyor hem de akşamları korsan taksiye çıkıyordur.

Trollük yaparak kazandıkları paranın dahi kurdukları hayalleri gerçekleştirmeye yetmeyeceğini düşündükleri günlerden geçerken, çocukluktan beri bizimkileri yoldan çıkaran Bayram’ın amca çocuğu Kuzen Volki Amerika’dan çıkagelir.

Teknoloji geliştikçe teknolojik suçlar da gelişiyordur. Kuzen Volki zenginlerin kredi kartından para indirmek için “yeni nesil dolandırıcılık” dümeni tezgahlar.

Ekibin ilk halkası Bayram ve Kerem’dir. Son halkası ise mezun olduğu üniversitenin idari işlerinde çalışıp zengin öğrencilere sınav sorularını satarak köşeyi dönen Seyran…

Kuzen Volki’nin uyanıklıklarıyla bir araya gelen ekibimizin felsefesi basittir. “Halkımızı değil, halkımızı sömürenleri sömürmek” Sanal dünya ile gerçek dünya arasındaki savaş başlamıştır…

KLAVYE DELİKANLILARI OYUNCULARI

hiko_dayA

RASİM ÖZTEKİN (HİKO DAYI)

44 yaşında. Üç tane aynı model pijama kumaşından şalvarı vardır. Sürekli tek renk tişört ve spor giyer. Kafasında kasket. Elinde tesbih. Gözünde güneş gözlüğü. Genç derviş.

Gelir kaynağı yok. Geçim derdi yok. Yaşama kaynağını insanların hayatını düzeltmeye çalışmaktan alıyor. Müdahaleci. Baskın karakter. Yolunu bulur. Yaşadığı aşkı yüreğine kazır. Kederinde ortağıdır neşenin olduğu gibi. Kulübede yaşar. Aforizmaların üstadıdır.

Eski sevdası Nergis yıllar sonra tekrar karşısına çıkınca bir süre afallar ama mahalleye yeni taşınacak olan Eczacı Ece hanım, Onun hikayesini finale taşıyacak olan kadındır.

Hiko dayının hikayesinin finali bir kitapçıda hayranlarına kendi yazdığı kitapları imzalarken sona erecektir.

kerem_tanrAverdi

KAAN YILDIRIM (KEREM TANRIVERDİ)

1986 doğumlu Kaan Yıldırım, Londra’da Brunel Üniversitesi Pazalama bölümünde eğitim aldı. Ardından oyunculuk eğitimleri almaya başlayan Kaan Yıldırım ilk kez Kayıp dizisinde yer aldı. Televizyonda Ulan İstanbul, Adı Mutluluk ve Kalbim Yangın Yeri yapımlarında oynadı. Yok Artık ve Ümmü Sıbyan: Zifir filmlerinin yapımcısı olan oyuncu Yok Artık 2 filminin hem yapımında hem de oyuncu kadrosunda yer aldı. 2017’de vizyona giren Bölük filminin başrol oyuncularından Kaan Yıldırım Klavye Delikanlıları’nın Kerem’i olarak izleyici karşısına çıkacak.

kuzen_volki

URAZ KAYGILAROĞLU (KUZEN VOLKİ)

İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü mezunudur.

Uraz Kaygılaroğlu'nun Oynadığı Diziler
Baba Candır / 2015-2016-2017
Yedi Güzel Adam / 2014
Eski Hikaye / 2013
Harem / 2012
Pis Yedili / 2011-2012-2013
Canını Sevdiğimin İstanbul'u / 2009
Es Es / 2008
Milyonda Bir / 2008

Uraz Kaygılaroğlu'nun Oynadığı Sinema Filmleri
Dönerse Senindir / 2016
Mezuniyet / 2009

Uraz Kaygılaroğlu'nun Oynadığı Televizyon Filmleri
Bamsı Beyrek / 2016

seyran

VİLDAN ATASEVER (SEYRAN)

26 Temmuz 1981 Bursa doğumlu Vildan Atasever, ilk oyunculuğunu Kutluğ Ataman'in yönettiği İki Genç Kız filminde Handan rolü ile oynadı, bu ilk filmi ile 42. Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı. Kadın İsterse dizisi ile büyük bir kitleye hitap etti ve ardından Zeki Demirkubuz'un yönettiği Kader sinema filmi ile 18. Ankara Uluslararası Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı. Erden Kıral'ın yönettiği Gece sinema filmi ile 20. Sadri Alışık Sinema Ödülleri'nde Dram Dalında Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Kadın Oyuncu ödülünü alan oyuncunun birçok sinema ve dizi projesi bulunmaktadır. Bazı dizi projeleri; Bıçak Sırtı, Samanyolu, Yaz'ın Öyküsü ve en son Muhteşem Yüzyıl'dır.

bayram

ALİ BARKIN (BAYRAM ŞEKER)

03 Ocak 1985 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Ali Barkın Bürkan, İlk, orta, lise ve üniversite eğitimini Ankara'da tamamlamıştır. 2008 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi, İnşaat Mühendisliği bölümünden; 2010 yılında ise Kanada'da eğitim vermekte olan Vancouver Film School, Sinema ve Televizyon oyunculuğu bölümünden mezun olmuştur. Tiyatro ile üniversite yıllarında tanışan Ali Barkın, Ankara'da çeşitli özel tiyatrolarda sahne almıştır. Sinema ile ilk tanışması ise, baş rolünü ve yardımcı yapımcılığını üstlendiği Kanada yapımı, Dilemma filmi ile gerçekleşmiştir. Çalışmalarını bir süre Kanada'da sürdürdükten sonra Türkiye'ye dönen Ali Barkın; Yeşil Deniz, Hayat Devam Ediyor, Deniz Yıldızı ve Şefkat Tepe adlı dizilerde yer almıştır.

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.