Uzaylı

Dünya dışı yaşam, kökeni Dünya olmayan yaşamdır. Hali hazırda dünya dışında basit bakteri formunda yaşam olabileceği yönünde hipotezler bulunmakla birlikte, günümüze kadar gözlemlenebilen herhangi bir dünya dışı yaşam bulunmamaktadır. Dünya dışı yaşam üzerinde araştırma yapan bilme astrobiyoloji denir.

Ailesini katletti: “Ben öldürmedim. Uzaylılar öldürdü" dedi
İşte Meksika'daki sergiye öncülük eden UFO uzmanının şaibeli işleri... Meksika, madende bulunan 2 uzaylı cesedini canlı yayında sergiledi!
Harvard astrofizikçisi: Bir meteorda uzaylı teknolojisi bulundu Uzaylılar var mı? Uzaylılar gerçek midir? Beyaz Saray açıkladı! Tanımlanamayan cisim uzaylıların mı? Esrarengiz sekizgen cismin sırrı araştırılıyor... ABD donanması itiraf etti: "Elimizde çok fazla UFO görüntüsü var" Uzaylılar emekli albay ile nasıl temas kurdu? 2 saatlik sır! Perseverance, Mars'ın son görüntülerini eve yolladı! NASA, ilginç bir sebepten 24 ilahiyatçıyı işe aldığını açıkladı! NASA Direktörü: Evren, zeki canlıların bulunmaması için fazla büyük Mars'taki çalışmalar için çok ilginç uyarı: Uzaylıların saldırı ihtimali hiç olmadığı kadar arttı NASA'dan dikkat çeken uzaylı itirafı: Askeri radara takıldılar! İstanbul merkezli uzaylı vakıftan yeni skandal: Kocam üye olunca her şey değişti! Dünya bu görüntüyü konuşuyor! 'Uzaylılar' dünyaya indi... 'Uçan Daireler' Adana ve Denizli'de heyecan yarattı Nihat Hatipoğlu'nu güldüren soru: Uzaylılar Müslüman mıdır? "Uzaylılar 2017'de Güneş Sistemi'ni ziyaret etti" "Uzaylılar Dünya'ya iniş yaptı!" CIA'in gizli UFO dosyaları ortaya saçıldı CIA eski direktöründen flaş uzaylı itirafı "Galaktik Federasyon ABD'yle anlaştı, gezegenimizde deneyler yapıyor" Uzaylılar Mars ve Ay'da olabilir! TARLADAKİ ŞEKİLLERİN ANLAMI NE? Trump'tan dikkat çeken uzaylı açıklaması İstanbul'da uğultu sesi mi duyuldu? Uğultu sesi neden gündemde? Uğultu nedir? Pentagon nedir? Pentagon nerede bulunur? UFO videosu yeni mi? UFO görüntüleri yayınlandı mı? Pentagon UFO görüntüleri yayınladı ABD Ufo görüntüleri izle! Pentagon ufo görüntülerini yayınlandı