'Uçan Daireler' Adana ve Denizli'de heyecan yarattı

'Uçan dairelerin' Ramazan ayında Türkiye’nin çeşitli illerini ziyaret ettikleri iddia edildi. Adana ve Denizli’de görülen 'uçan dairelerle' ilgili olarak, UFO uzmanı Kuzey Atacan; ”İyi ile kötünün savaşı alenen başladı. Büyüyen bu kötülük dalgasının boyutları sadece dünyamızı değil, bizimle beraber kainatı paylaşan diğer varlıkları da etkisi altına alıyor.” dedi.

Dünya dışı varlıklar, yüzyıllar boyunca insanoğlunun her zaman ilgisini çekmiştir. 'Uçan daireler' olarak adlandırılan, hızlı hareket eden ve birden kaybolan cisimlerle birlikte, 'uzaylı' olarak isimlendirilen çekik gözlü varlıkların gerçekte olup olmadıkları tartışılan konulardan biri olmaya devam ediyor.

'Uçan Daireler' Adana ve Denizli'de heyecan yarattı


UÇAN DAİRELER RAMAZANDA ZİYARETLERİNİ NEDEN ARTTIRDI?


Türkiye'de, uçan dairelerin yoğun olarak çeşitli illeri ziyaret ettikleri iddia edildi. Hızlı hızlı hareket ederek ve ışıklar saçarak gökyüzünde dolaşan uçan daireler, görüldükleri Adana ve Denizli’de halk arasında büyük heyecana neden oldu. UFO uzmanları, uçan dairelerin sık sık, özellikle de gece yarısına doğru ve sabaha karşı görünmelerinin nedenini araştırdıklarını belirterek, bunun normal olduğunu ifade ettiler.

 
'Uçan Daireler' Adana ve Denizli'de heyecan yarattı - Resim : 2

UFO UZMANI KUZAY ATACAN: ”VİDEOLARDA MONTAJ YOK!”

İstanbul başta olmak üzere,Türkiye’nin çeşitli illerinde UFO araştırmaları yapan ve bununla ilgili çalışmalarda bulunan Orion Ufo Araştırma Merkezi Başkanı Kuzey Atacan, SuperHaber’e konuştu.

Atacan, Adana ve Denizli’de çekilen 'uçan daire' görüntülerini yorumlayarak; ”Ben ve ekip arkadaşlarım Cem Çorapçı ile görüntü analisti Halil can Özdemir, her iki videoyu da inceledik. Bu görüntülerde herhangi montaj, hile ya da yasal bir araca dair ize rastlanmadı. Bu durumun nedenini takip ediyoruz. Dünya dışı varlıkların bu ziyaretlerinin kötü amaçlı olmadığını düşünüyoruz.” dedi.


''RAMAZANIN MANEVİ ETKİSİ UFO’LARI ÇEKİYOR OLABİLİR''

Atacan konuşmasının devamında; ”Dünyamız çok büyük bir değişim ve dönüşümden geçiyor. İyi ile kötünün savaşı alenen başladı.Büyüyen bu kötülük dalgasının boyutları sadece dünyamızı değil,bizimle beraber kainatı paylaşan diğer varlıkları da etkisi altına alıyor. Bu yüzden dünyamız tam bir karantina altında bulunuyor. Ayrıca Ramazan ayının manevi enerjisi de bu varlıkları çekiyor olabilir.” ifadelerini kullandı.

 'Uçan Daireler' Adana ve Denizli'de heyecan yarattı - Resim : 4

ARAS SALİH: ''ÇOK FAZLA IŞILTILIYDI!”


Adana Seyhan Merkez Camii yanında görünen 'uçan daire'nin videosunu çeken Aras Salih, ”23 Nisan gecesi, saat 23:07’de telefonla konuşuyordum. İlk başta bir parlama gördüm. 'Uçan daire' sonra yavaşça sol tarafa doğru gitti. Babamın fotoğrafın yeterli olmayacağı ve videoya çekmem uyarısı üzerine ben de video çektim. Ardından bir daha gelir diye kameramı açık tuttum. O sırada da geldi. Bir parlama,ışıltı gördüm. Bunun üzerine videoya çektim. Yaklaşık 17 saniye durdu ve sonra sol tarafa ilerlemeye başladı.” şeklinde konuştu.

'Uçan Daireler' Adana ve Denizli'de heyecan yarattı ile ilgili etiketler Adana Denizli Türkiye Uzaylı UFO Uzmanı UFO Uzmanı Kuzey Atacan uçan daireler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.