Okan Bayülgen geleceği gördü! Ajda Pekkan ile ilgili 'kalça kırığı' şakası gerçek oldu

Konserlerindeki kendine has ilginç danslarıyla gündem olan Ajda Pekkan için Okan Bayülgen bir yorumda bulunmuştu. Okan Bayülgen'in yaptığı Ajda Pekkan ile ilgili 'kalça kırığı' şakası gerçek oldu. Okan Bayülgen, Ajda Pekkan hakkında 'kalça kırığı' şakası yaptıktan saatler sonra Süperstar evinde düştü ve kalça kemiğini kırdı. Bu tesadüf ise 'yok artık' dedirtti.

Konserlerindeki ilginç danslarıyla son dönemde gündemden düşmeyen 76 yaşındaki Süperstar Ajda Pekkan, dün evinde talihsiz bir kaza geçirdi. Evinde düşen Pekkan kalça kemiğinin kırılması sonucu ambulansla hastaneye kaldırıldı ve acil olarak ameliyata alındı. Süperstar'ın yaşadığı talihsiz kaza ise akıllara Okan Bayülgen'in Uykusuzlar Kulübü'nde yaptığı şakayı getirdi.

Bayülgen'in, Pekkan'ın danslarıyla ilgili konuşurken yaptığı şakanın gerçek olması sosyal medyaya damga vurdu. Ajda Pekkan'ın dansını ti'ye alan Okan Baygülgen'in espirili sözleri gerçek oldu. 

''KALÇA KIRIĞI OLMASIN...''

Okan Bayülgen, “Uykusuzlar Kulübü” programının medya arkasında, Ajda Pekkan’ın Kuruçeşme sahnesindeki dansı hakkında yorumda bulundu. Bayülgen, Ajda Pekkan kaza geçirmeden bir gün önce ''Ajda Hanım dans ediyor, ambulans çağrıldı. Bir kalça kırığı olmasın, bir şey olmasın. Ama bu sefer koreografi olarak Yıldız Tilbe'yi seçmiş'' ifadelerini kullandı.

Bu programdan saatler sonra ise Ajda Pekkan evinde talihsiz bir kaza geçirdi. Okan Bayülgen’in dünkü programını izleyenler bu ilginç tesadüfe çok şaşırdı. Ünlü şovmenin bu sözleri sosyal medyada gündem oldu.

 DANSINA ELEŞTİRİ YAĞMIŞTI...

Bazı sosyal medya kullanıcıları Ajda Pekkan'ın konserlerindeki dans performansını eleştirmişti. Gelen olumsuz yorumlar üzerine Ajda Pekkan “Artık dans etmeyeceğim. Bana ‘uzaylı gibi dansı var, ne biçim dans ediyor’ diyorlar. Vallahi gönlümü kırdılar.” açıklamasında bulunmuştu.

Okan Bayülgen geleceği gördü! Ajda Pekkan ile ilgili 'kalça kırığı' şakası gerçek oldu ile ilgili etiketler Ajda Pekkan Okan Bayülgen
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.