Harvard astrofizikçisi: Bir meteorda uzaylı teknolojisi bulundu

Bilim dünyası oldukça ilginç bir olayla çalkalanıyor. Bir Harvard astrofizikçisi olan Profesör Avi Loeb, Dünya'ya düşen IM1 olarak bilinen bir meteoru içerisinde uzaylı teknolojisi parçalarının olduğunu söyledi.

Astrofizikçi Profesör Avi Loeb, 2014’te Papua Yeni Gine kıyılarına düşen IM1 olarak bilinen bir meteorun içerisinde uzaylı teknolojisi barındırdığını söyledi. Loeb ve takımının araştırdığı meteorda bulunanlara ABD Uzay Komutanlığı da onay verdi.

BULUNAN UZAYLI TEKNOLOJİSİ NEYDİ?

Bahsi geçen ve meteorun içerisinde bulunan uzaylı teknolojisi, demirden yapılmış gibi görünen 10 küçük küreden oluşuyor.

Prof. Loeb, “Mikroskopla onlara baktığınızda, arka plandan çok farklı görünüyorlar. Altın, mavi, kahverengi renkleri var ve bazıları Dünya’nın minyatürünü andırıyor.” ifadelerini kullandı.

Harvard astrofizikçisi: Bir meteorda uzaylı teknolojisi bulundu

Bu açıklamaların ardından ABD Uzay Komutanlığı da dahil olmak üzere uzay birimleri de konuyla yakından ilgilenmeye başladı.

Loeb, meteorun demir meteorlardan bile daha sert malzemelerden yapıldığını söylüyor. Bu meteor, Güneşimizin çevresindeki tüm yıldızların yüzde 95’inden daha hızlı hareket ediyordu. Harvard'lı Prof. Avi Loeb'e göre bulunan parçalar bir uzay aracından veya başka bir “teknolojik aletten” gelebileceğine dair kanıt sunuyor.

Yapılan incelemeler sonucu ABD Uzay Komutanlığı‘nın yaptığı açıklamalara göre, parçaların başka bir güneş sisteminden gelmiş olma ihtimali “yüzde 99,9”.

Harvard astrofizikçisi: Bir meteorda uzaylı teknolojisi bulundu - Resim : 2

OUMUAMUA İÇİN DEW BENZER GÖRÜŞLERİ VARDI

Avi Loeb, Güneş Sistemi’nin dışından geldiği tespit edilebilen ilk yıldızlararası nesne olan “Oumuamua” için de uzaylı teknolojisi olabileceğini öne sürmüştü.

Harvard astrofizikçisi: Bir meteorda uzaylı teknolojisi bulundu ile ilgili etiketler Uzaylı teknoloji
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.