NASA'dan dikkat çeken uzaylı itirafı: Askeri radara takıldılar!

Yıllardır 'Uzaylılar var mı?' tartışmaları devam ederken NASA Başkanı Bill Nelson'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Nelson, radarları takip eden askerlerin UFO benzeri araçlar gördüğünü ve radarların bu araçlara kilitlendiğini söyledi.

NASA Başkanı Bill Nelson vermemesi gereken bilgileri açıkladı, sosyal medya yıkıldı. 

Daha önce de "Evrende yalnız olduğumuzu düşünmüyorum" diyen Nelson, bu sefer de UFO'ların varlığına ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı. Nelson, askeri radarlara UFO benzeri araçların takıldığını ve araştırmaların sürdüğünü dile getirdi.

"PİLOTLARLA KONUŞTUM, BİR ŞEY GÖRDÜKLERİNİ BİLİYORLAR ANA NE OLDUĞUNU BİLMİYORLAR"

Tanımlanamayan uçan cisimlerin (UFO) askeri gözlemleri ile dünya dışı yaşam arasında olası bir bağlantı olabileceğini söyleyen Nelson, "Bu pilotlarla konuştum ve bir şey gördüklerini biliyorlar ve radarları buna kilitlendi. Ve ne olduğunu bilmiyorlar. Ve ne olduğunu bilmiyoruz. Dünya'da bu tür bir teknolojiye sahip olan bir düşman olmadığını umarız." dedi.

 

İŞTE NELSON'UN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMALARI

Bu bile başlı başına ilginç bir analiz olarak değerlendirilirken, Dünya'nın ötesindeki yaşam arayışının NASA'nın süreklilik haline gelen bir görevi olduğunu belirten Nelson, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Orada kim var? Biz Kimiz? Buraya nasıl geldik? Olduğumuz şeye nasıl dönüştük? Nasıl geliştik? Nasıl uygarlaştık? Ve milyarlarca başka Güneş'e ve milyarlarca başka galaksiye sahip bir evrende aynı koşullar var mı?' O kadar büyük ki, anlayamıyorum."

 

"BAŞKA EVRENLER DE OLABİLİR"

NASA'nın 14. başkanı olan Nelson, açıklamasının devamında paralel evren teorilerinden de bahsetti. "Artık başka evrenlerin olabileceğine dair teoriler bile var" diyen Nelson, "Ve eğer durum buysa, ben kimim ki Dünya gezegeninin bizimki gibi medeni ve organize bir yaşam formunun tek yeri olduğunu söyleyebilirim?" ifadelerini kullandı.

DAHA ÖNCE DE "YALNIZ OLDUĞUMUZU DÜŞÜNMÜYORUM" DEMİŞTİ

Bu, Nelson'ın uzaylı yaşamına dair yaptığı ilk açıklama değil. NASA Başkanı daha önce, ABD Savunma Bakanlığı'nın yayımladığı UFO raporunun gizli bir versiyonunu okuduğunu ve evrende yalnız olmadığımızı hissettiğini söylemişti. Nelson, "Yalnız mıyız? Şahsen, öyle olduğumuzu düşünmüyorum" demişti.

NASA'dan dikkat çeken uzaylı itirafı: Askeri radara takıldılar! ile ilgili etiketler NASA Uzaylı radar askeri
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.