Temel Karamollaoğlu

Temel Karamollaoğlu (d. 20 Eylül 1941, Kahramanmaraş), Türk siyasetçi, mühendis ve Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı. 30 Ekim 2016 tarihinde gerçekleştirilen Saadet Partisi 6. Olağan Kongresi'nde Saadet Partisi genel başkanlığı görevine seçildi. 1977-1980 ve1996-2002 yılları arasında milletvekili olarak görev yaptı. Ayrıca 1989-1995 yılları arasında Sivas'ta belediye başkanlığı yaptı. Siyasete girmeden önce Devlet Planlama Teşkilatı'nda (DPT) tekstil sektör uzmanı olarak çalışmıştır. 2018 Türkiye cumhurbaşkanlığı seçiminde partisinin cumhurbaşkanı adayı olmuştur.

Temel Karamollaoğlu'ndan aylar sonra seçim itirafı
Karamollaoğlu'ndan tepki çeken Ayasofya ve başörtüsü açıklaması! Temel Karamollaoğlu CHP'nin gerçek oy oranını açıkladı!
Temel Karamollaoğlu'ndan HDP’ye “Kürtçe anadil” vaadi! Karamollaoğlu'ndan 'yatırımları durduracağız' itirafı! Karamollaoğlu'ndan Deva Partisi'ne ağır eleştiri... Muharrem İnce'ye 'AK Parti' çıkışı Erdoğan'dan Karamollaoğlu'na sert sözler! 'Sana yazıklar olsun' dedi ve Madımak'ı hatırlattı! 'CHP'liler sana 'Madımak katili' diyordu... Ne oldu şimdi?' Yeniden Refah Partisi'nden Karamollaoğlu'na tepki! Temel Karamollaoğlu'ndan kadına şiddete 'idam' önerisi "2 erkek, 2 kadın bir araya gelmiş aileyiz diyor. Hadi oradan!" Karamollaoğlu'na soruyoruz: O kazanımları kim kazandırdı? Karamollaoğlu: "Bir kısmını turistlere açabiliriz" Karamollaoğlu'nun milli görüş çizgisine ne oldu? Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu'ndan o soruya sert tepki Karamollaoğlu'ndan Akşener'e büyük şok: "Yeter sizden çektiğimiz!" 6'lı masada adaylık için 3 isim gündemde Temel Karamollaoğlu’ndan CHP lideri Kılıçdaroğlu’na ziyaret 6’lı Masa adayını ne zaman açıklayacak? Karamollaoğlu'ndan açıklama Ali Babacan işareti Rubin'den mi aldı? "Yatırım denince Tayyip Bey'in aklına üç şey geliyor" İmamoğlu ve Yavaş tepkisi: Erdoğan buldozer gibi ezip geçer Karamollaoğlu, programa katılmayacağını açıkladı! Eski Türkiye hayali Temel Karamollaoğlu’na masal gibi geldi 6'lı masa adayını ne zaman açıklayacak? Taksim saldırısı ‘siyasete konu edilemez’ dedi! Hükümeti suçladı Abdullah Gül’ün adını masaya getirecekler! Karamollaoğlu sosyalist şairin şiirini okudu