Temel Karamollaoğlu'ndan İmamoğlu ve Yavaş tepkisi: Erdoğan buldozer gibi ezip geçer

Temel Karamollaoğlu, 6'lı Masanın henüz cumhurbaşkanı adayını belirlememiş olması ve adaylık için ismi ön plana çıkan kişiler hakkında konuştu. Karamollaoğlu, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın aday olma ihtimaline değinerek ''Erdoğan buldozer gibi ezip geçer.'' dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Millet İttifakı'nın seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda değerlendirmeler yapan Karamollaoğlu, 6'lı Masanın henüz adayını belirlememiş olması hakkında da dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Habertürk’ten Nihal Bengisu Karaca’ya konuşan Karamollaoğlu, "Biz bugüne kadar aday konusunu hiç konuşmadık. Önce politikaları belirleyelim dedik. Bu konuda doğru da yaptığımız düşünüyorum." dedi.

"5 OCAK'TA ADAY GÖRÜŞELEBİLİR"

İmamoğlu ve Yavaş'ın adaylık için adının geçmesine değinen Karamollaoğlu şöyle konuştu:

Ocak ayından itibaren seçim sathı mailine girmiş oluyoruz. 5 Ocak’ta altılı masa yeniden toplanacak. Orada artık bu konu konuşulabilir.

"İMAMOĞLU VEYA YAVAŞ KAZANIR DEMEK CAHİLCE BİR İDDİA''

Ben sürekli aday kim diyerek mugalata yapan mangalda kül bırakmayanlara bakmıyorum. Ama Erdoğan ortalığı karıştırmak istedi ve karıştırdı. Buna gücü vardı ve yaptı. 'İmamoğlu’nu ya da Yavaş’ı istiyoruz, onlardan biri aday olurlarsa mutlaka kazanır' demek cahilce bir iddia. Erdoğan’ın politik birikimini, mali imkanlarını, yargıdaki imkanlarını hafife alıyorlar. Erdoğan buldozer gibi ezip geçer.

Temel Karamollaoğlu'ndan İmamoğlu ve Yavaş tepkisi: Erdoğan buldozer gibi ezip geçer ile ilgili etiketler Saadet Partisi Temel Karamollaoğlu 6'lı Masa
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.