Seçim 2024

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için vatandaşlar oylarını kullandı. Bu çerçevede il il yerel seçim sonuçları en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte, Yerel Seçim 2024 sonuçları

AK Parti 2024 yerel seçimlerinde neden oy kaybetti?
YSK merakla beklenen 6 il ve 10 ilçe için kararını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan YSK'nın kararının ardından Hataylılara seslendi!
AK Partili Başkan Mehmet Öntürk göreve hızlı başladı! Yeniden Refah Partili başkan milletvekiline küfretti... YRP'li başkan ''Rüşvet haram dedi, torpil haram demedi!'' Süleymancıların lideri Alihan Kuriş iktidarı bakın nasıl tehdit etti! CHP'den kazanılan belediyelere uyarı: Merkezle görüşün... Mehmet Uçum'a bir eleştiride Ahmet Hakan'dan! 64 oy farkla bitmişti! Bir ilçede daha seçimler yenilenecek Amca yeğen arasındaki kıyasıya seçim yarışı YSK’ya taşındı! Kütahya'da oylar yeniden sayılacak! Babuşçu: Milletin evinden millete parmak sallayamazsınız... Gelecek Partisi sandığa tosladı! Üye sayısından daha az oy aldı Oyların yakıldığı o ilçede seçimin yenilenmesine karar verildi! Akşener'den Yavaş ve İmamoğlu'na 'hırsız' göndermesi... Bir ilçede daha seçimler yenilenecek! 174 oy farkla bitmişti! CHP'nin kazandığı ilde seçim tekrarlanacak O ilde İYİ Parti itiraz etti, AK Parti'nin oyları arttı! İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde oy sayımı sona erdi! Faiz yükseldi, döviz piyasası soğudu Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim değerlendirmesi AK Parti itiraz etmişti! O ilçede oylar yeniden sayılacak Türk mali piyasalarında normalleşme devam edecek Nedim Şener İsrailli bakanın yerel seçim tebriğine dikkat çekti Cüneyt Özdemir'den seçim yorumu: Erdoğan kirli pazarlıklara girmedi Hangi il ve ilçeyi hangi parti yönetecek? İstanbul'da hangi belediyeler el değiştirdi? Tavas ilçe başkanlığında kutlama sırasında balkon çöktü! CHP Balıkesir Belediye Başkanı Adayı Ahmet Akın kimdir?