Meral Akşener ateş püskürdü! Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'na 'hırsız' göndermesi...

Nevşehir'de iftar programına katılan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'na ağır sözlerle yüklendi. İki isme hırsız diyen Akşener, "Seçilmelerine vesile olduğumuz kişiler" ifadelerini kullandı.

Yerel seçim süreci sona erdi...

Ancak muhalefette iç hesaplaşmalar seçimlerin ardında devam ediyor.

NEVŞEHİR'DE İFTARA KATILDI

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin merkez belediyesini kazandığı tek yer olan Nevşehir’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanlığı’nı ziyaret eden Akşener, Başkan Rasim Arı ile bir araya geldi.

Akşener daha sonra belediye meydanında düzenlenen iftara katıldı.

Meral Akşener ateş püskürdü! Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'na 'hırsız' göndermesi...

AĞIR SÖZLER KULLANDI

Meral Akşener buradaki konuşmasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na ağır sözlerle yüklendi.

'HIRSIZ' GÖNDERMESİ

Akşener konuşmasında iki ismede 'hırsız' göndermesinde bulundu.

"SEÇİLMELERİNE VESİLE OLDUĞUMUZ KİŞİLER"

Akşener, "Dürüstlük nutukları atıp, dürüst olduğuna kefalet koyup seçilmesine vesile olduğumuz kişilerin daha sonra kocaman birer hırsız olduğunu anladık" ifadelerini kullandı.

"EFİL EFİL BİR MELTEM RÜZGARI ESİYOR"

Yerel seçimlere ilişkin değerlendirmede bulunan Meral Akşener de şunları kaydetti:

Şimdi ben milletvekillerimizle ve divanımızla yaptığımız bir toplantının ardından geliyorum buraya. Seçim sonuçlarını bir şekilde değerlendirdik. Oy oranına baktığımızda üzülüyoruz. Ama aldığımız yerlere de baktığımızda sevinçten uçuyoruz. Hafif, içimizin kırıldığı bir sistemden çıktık, genel merkezin salonundan çıktık buraya geldik. Şu an efil efil bir meltem rüzgarı esiyor. Dolayısıyla nereden bakarsan oradan farklı görünen bir iş bu. Seçim çok önemli bir şey. Allah seni utandırmasın.

Meral Akşener ateş püskürdü! Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'na 'hırsız' göndermesi... ile ilgili etiketler Seçim 2024 Meral Akşener İYİ Parti Mansur Yavaş CHP seçim Yerel seçim YSK Yüksek Seçim Kurulu Nevşehir

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.