Cüneyt Özdemir'den seçim yorumu: Erdoğan kirli pazarlıklara girmedi

Gazeteci Cüneyt Özdemir Youtube kanalında 31 Mart yerel seçimleri ile ilgili değerlendirme yaptı. Emeklilik ve YRP ittifakı ile ilgili konuşan Özdemir " Erdoğan'ı tebrik etmek lazım kirli pazarlıklara girmedi" dedi.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından seçim sonuçları ile ilgili yorumlar devam ediyor. Çok konuşulan yorumlardan birini de gazeteci Cüneyt Özdemir yaptı. Seçimlerle ilgili olarak Erdoğan'ı tebrik ettiğini ifade eden Özdemir  "kirli pazarlıklara girmedi" dedi.

Cüneyt Özdemir konuşmasında "Dün saatlerce emeklilere 10 bin lira değil 15 bin lira, 20 bin lira verselerdi seçimi kazanabilirlerdi, Erbakan'a istediği 2 ili verip işte şu kadar para verselerdi kazanabilirlerdi cümleleri konuşuldu. Kaybetmenin de bir gururu var. Ben Erdoğan'ı tebrik ederim böylesine kirli bir pazarlığa girmemiş.Çünkü bu herkese normal gözüküyor artık. Ama o, böyle kirli bir pazarlığa girmemiş, parayla satın almamış bir yerleri, verip kendi ilkelerinden vazgeçmemiş." ifadelerini kullandı.

Cüneyt Özdemir'den seçim yorumu: Erdoğan kirli pazarlıklara girmedi ile ilgili etiketler Seçim 2024 Cüneyt Özdemir Yerel seçim

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.