Nedim Şener İsrailli bakanın yerel seçim tebriğine dikkat çekti

Nedim Şener katıldığı televizyon programında 31 Mart yerel seçim sonuçları ile ilgili yaşananları yorumladı. İsrailli bakanın yorumu ile ilgili olarak Şener Erbakan ve Altınöz'ü eleştirdi.

31 Mart yerel seçimleri hakkında yorum yapan Gazeteci Nedim Şener Fatih Erbakan ve Mehmet Altınöz'ü eleştirdi. 

Şener "Erbakan ve Altınöz CHP'nin İstanbul'u kazanmasını kutlayan İsrail Dışişleri Bakanı'na 'Al onu başına çal.' diyebilir mi? Senin de içinde olduğun blokun aldığı seçim zaferi İsrail'i 'umutlandırdı." dedi

İSRAİL DIŞİŞLERİ BAKANI NE DEMİŞTİ?

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, yerel seçim sonuçları sonrasında muhalefet adaylarını tebrik etti."İmamoğlu ve Yavaş'ı tebrik ediyoruz" diyen İsrailli Bakan, sözlerinin devamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı."Bu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a apaçık bir mesaj" diyen Katz, "İsrail'e saldırmak artık işe yaramıyor, yeni malzemeler bulması gerek." ifadelerini kullandı.

Nedim Şener İsrailli bakanın yerel seçim tebriğine dikkat çekti ile ilgili etiketler Seçim 2024 İsrail Yerel seçim

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.