oyun

Oyun, genellikle iyi vakit geçirmeye yarayan, eğlendirici ve bu sebeple bazen bir eğitim aracı olarak da kullanılabilen etkinlik. Oyun, ücret karşılığında yapılan işlerden ve estetik ya da ideolojik unsurların bir ifadesi olan sanattan farklıdır.

Brawl Stars bakımı ne zaman bitecek 23 Nisan 2024?
Rubik küp nasıl çözülür? İşte adım adım Rubik çözümü... En iyi 20 Minecraft mod paketi! (Minecraft 1.20.3 uyumlu güncel liste)
Playstation Plus Mart 2024 ücretsiz oyunları! Playstation Plus Şubat 2024 ücretsiz oyunları! Survivor All Star'da Kardeniz'in zor anları! Çamur kabusu oldu... Mikado oyunu nedir, nasıl oynanır, kuralları neler, kaç kişi oynanır? 13 yaşındaki çocuk Tetris'i bitirmeyi başaran ilk insan oldu! Survivor All Star 2024'te bu akşamın kazananı kim oldu? Oyuncular dikkat: Steam'de 2024 yılı indirim tarihleri belli oldu! Steam'in ardından EA de dolara geçti: Fiyatlar uçtu gitti... The Day Before çıktıktan 4 gün sonra kapandı! Para iadesi yapılıyor Popüler Oyun Ve Teknoloji Haberleri Güncel Olarak Turkmmo.com'da Tam 10 yıldır beklenen GTA 6 için ilk fragman yayınlandı! Epic Games'te Black Friday indirimleri başladı! İşte Epic Games'te Steam'den daha ucuza satılan tam 30 oyun! Oyuncular için tam bir kabus! Steam dolara geçti, fiyatlar uçtu gitti Ve sonunda beklenen oluyor! GTA 6 bu hafta duyurulabilir Yüksek donanım gerektirmeyen en iyi tarayıcı strateji oyunları! Baldurs Gate 3 Adamantine kalıpları nerede? Gyrforge'a nasıl gidilir? Çin 18 yaş altına akıllı telefon ve internet kullanımını kısıtlıyor PS Plus Ağustos 2023 ücretsiz oyunları! Oyuncuların son kalesi Game Pass'e %266 zam! İşte yeni fiyatlar... Steam Yaz İndirimleri'nden 50 TL altına alabileceğiniz 10 harika oyun! Cyberpunk temalı en iyi 7 oyun! Reklam dertsiz en iyi 10 mobil oyun! İşte uzay Skyrim'i Starfield'ın çıkış tarihi ve sistem gereksinimleri Fiyatıyla cep yakan Diablo 4'e alternatif 10 oyun! Xbox Series S konsolun çalışmaması durumunda yapılması gerekenler! 2023 yılında oynayabileceğiniz en iyi ücretsiz oyunlar