Merakla beklenen oyun Starfield'ın çıkış tarihi açıklandı

Oyuncuların çok uzun süredir beklediği yeni Bethesda oyunu Starfield'ın çıkış tarihi açıklandı. 'Uzayda geçen Skyrim' benzetmesi yapılan RPG oyunu 6 Eylül 2023'te çıkış yapacak.

Bethesda'nın geliştirdiği RPG oyunu Starfield, çok uzun zamandır oyuncular tarafından merakla bekleniyor. İlk duyurulduğunda 2022 yılında çıkacağı açıklanan oyun, 2023'e ertelenmişti.

Starfield'ın kesin çıkış tarihi resmen açıklandı. Microsoft çatısı altındaki Bethesda Games Studios, Starfield'ın 6 Eylül 2023'te çıkacağını duyurdu.

Uzun süredir beklenen Starfield, 6 Eylül 2023'te Xbox Series X/S’e ve PC’ye özel olarak çıkış yapacak. Ve oyuncular için en sevindirici nokta ise oyunun ilk günden Xbox Game Pass'e eklenecek olması.

Duyuru için yayınlanan videoda, oyundan kısa sinematikleri de görebiliyoruz. Bethesda’da oyun tasarımcısı olarak görev yapan Todd Howard’ın konuştuğu görüntülerde, Howard’ın arkasında insanların Starfield’ı oynadığını görebiliyoruz.

11 Haziran'da Starfield için özel bir sunum gerçekleştirilecek. O zamana kadar aşağıdan Starfield için yayınlanan oynanış videosuyla yetinmeniz gerekecek.

Merakla beklenen oyun Starfield'ın çıkış tarihi açıklandı ile ilgili etiketler Starfield oyun
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.