Yılın oyunu Elden Ring’in ilk DLC’si ‘Shadow of the Erdtree’ duyuruldu

2022 Yılın Oyunu ödülünün sahibi Elden Ring’in ilk DLC’si resmen duyuruldu. İşte Elden Ring’in yeni DLC’sinden ilk detaylar...

FromSoftware, Elden Ring için gelecek ilk DLC paketi Shadow of the Erdtree’yi resmen duyurdu. 2022 Yılın Oyunu ödülünün sahibi Elden Ring’in geliştiricisi FromSoftware, DLC’nin şu anda geliştirme aşamasında olduğu belirtti ancak henüz bir çıkış tarihi açıklanmadı.

Elden Ring ve FromSoftware’ın resmi Twitter hesapları üzerinden duyurulan DLC için bir de görsel paylaşıldı.

Yılın oyunu Elden Ring’in ilk DLC’si ‘Shadow of the Erdtree’ duyuruldu

Yeni DLC duyurusu, birkaç gün önce Elden Ring'in 20 milyondan fazla kopya sattığı ve DICE, New York Game Awards, The Game Awards da dâhil olmak üzere benzeri görülmemiş yılın oyunu ödülleri aldığı ve IGN'in 2022'nin en iyi oyunu seçildiği birinci yıl dönümünden sadece birkaç gün sonra geldi.

Daha önce Elden Ring için oyuna Colosseum çok oyunculu mini DLC’si getirilmişti. Shadow of the Erdtree oyunun ilk genişleme DLC’si olacak. Henüz ne kadar bir içerik geleceği doğrulanmadı fakat oyuncuların uzun süredir beklediği duyuru sonunda gelmiş oldu.

FromSoftware Shadow of the Erdtree’nin yanında yakın zamanda duyurulan Armored Core 6 üzerinde de çalışıyor.

Yılın oyunu Elden Ring’in ilk DLC’si ‘Shadow of the Erdtree’ duyuruldu ile ilgili etiketler Elden Ring oyun
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.