Amazon Prime Gaming, 7 oyun birden hediye edecek! İşte mart ayı oyunları

Oyun severlerin beklediği haber Amazon Prime Gaming’den geldi. Mart ayında indirimli oyunları duyuran Amazon Prime Gaming, 7 oyunu hediye edeceğini açıkladı.

Teknolojinin hızla gelişmesiyle birlikte mesajlaşmadan seyahate kadar pek çok alışkanlık değişiklik kazanırken; kuşkusuz en hızlı değişen alışkanlıklardan biri oyun oynama aktiviteleri oldu. 90’larda sokaklarda oynanan oyunlar, yerini çoktan bilgisayar oyunlarına bırakmışken; bilgisayar oyunları da kendini çok hızlı geliştirdi. Daha önce sınırlı olan oyunlar, günümüzde hemen hemen her şeyin simülasyonu yapılarak, her alana yayıldı.

Oyun dünyası gelişmeye günden güne devam ederken; bu sektörde yükselen de pek çok marka oldu. O markalardan biri olan Amazon Prime Gaming, sektörün en iyileri arasına kısa süre içerisinde girdi. Sektördeki etkinliğini artırmak için sık sık hediye oyunlar ya da indirimli oyun satışları sinyali veren Amazon Prime Gaming’in mart ayı için hediye edeceği oyunlar belli oldu.

AMAZON PRİME GAMİNG MART AYI OYUNLARI BELLİ OLDU

Amazon Prime Gaming, 7 oyun birden hediye edecek! İşte mart ayı oyunları

Mart ayında yeni oyunlar sunmaya hazırlanan Amazon Prime Gaming, 480 TL değerindeki 7 oyun için hazırlıklarına başladı. Amazon Prime Gaming, mart ayında; Baldur's Gate: Enhanced Edition, Adios, I Am Fish, Faraway 3: Arctic Escape, Book of Demons, Peaky Blinders: Mastermind ve City of Legends: Trapping in Mirror - Collector's Edition oyunlarını ücretsiz sunacak. Ek olarak, Baldur's Gate: Enhanced Edition’ı 2 Mart’ta kullanama açacak olan Amazon Prime Gaming, Adios ve I Am Fish’i 9 Mart’ta; Faraway 3: Arctic Escape’i 16 Mart’ta; Book of Demons ile Peaky Blinders: Mastermind’i 23 Mart’ta; City of Legends: Trapping in Mirror - Collector's Edition’ı ise 30 Mart’ta kullanıcıları ile paylaşacak.

ŞUBAT AYINDA PEK ÇOK OYUN HEDİYE ETMİŞTİ

Öte yandan her ay çeşitli oyunlar hediye eden Amazon Prime Gaming, şubat ayında da pek çok hediye oyunu kullanıcıları ile buluşturmuştu. Hediye oyunlar kampanyası kapsamında; The Elder Scrolls III: Morrowind GOTY Edition, Onsen Master, Aerial_Knight’s Never Yield, Divine Knockout, One Hand Clapping, BATS: Bloodsucker Anti-Terror Squad, Space Crew: Legendary Edition, Tunche ve Space Warlord Organ Trading Simulator gibi yapımları sunan Amazon Prime Gaming, sadece Türkiye’ye özel, ilk ay ücretsiz; sonraki her ay 7,90 TL’ye hizmet veriyor.

Amazon Prime Gaming, 7 oyun birden hediye edecek! İşte mart ayı oyunları ile ilgili etiketler Amazon Prime Gaming oyun hediye
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.