Sızıntılar doğru çıktı ve Counter Strike 2 resmen duyuruldu! İşte çıkış tarihi ve oyundaki yenilikler

Dünyanın en çok oynanan oyunlarından olan Counter-Strike artık yeni bir döneme giriyor. Geliştirici Valve, Counter-Strike 2'yi resmen duyurdu. İşte Source 2 motorluyla güncellenen yeni Counter-Strike 2'nin çıkış tarihi ve tüm detayları...

Yakın zamanda sızıntıları karşımıza çıkan Counter-Strike 2, hiç beklenmedik bir anda Valve tarafından resmen duyuruldu.

Counter-Strike 2, oyunun tarihindeki en büyük teknik gelişim olacak ve yeni özelliklerle E-spor dünyası için de çok önemli olan yapımı başka bir döneme geçirecek.

COUNTER-STRIKE 2 ÇIKIŞ TARİHİ NE ZAMAN?

Counter-Strike 2'nin 2023 yaz döneminde çıkacağı açıklandı. Counter-Strike 2 için kapalı test süreci başladı. Valve'dan yapılan açıklamada seçili bazı CS:GO oyuncularının oyunun testlerine katılacağı ve oyundaki hataların, sorunların tespit edilmesinde yardımcı olacağı belirtildi.

COUNTER-STRIKE 2 ÜCRETSİZ OLACAK

Counter-Strike 2, CS:GO oyununa ücretsiz bir güncelleme olarak gelecek. Oyundaki en büyük değişikliklerden biri sis bombalarında yapılan 'etkileşim' güncellemesi olacak. Artık sis bombaları çevresiyle etkileşime girecek, ışığa, mermilere ve patlamalara tepki göstererek, dağılıp tekrar çökebilecek.

TICK RATE TAMAMEN KALKTI

Counter-Strike 2'de oyunun seyrini değiştirecek en büyük değişikliklerden biri de alt frekans güncellemeleri (sub-tick) olacak. Counter-Strike 2'nin güncellenen alt frekans mimarisi sayesinde sunucular artık bir hareketin başladığı, ateş edildiği veya el bombasının atıldığı anı tam olarak bilecek. Yani tick rate tamamen kalkacak diyebiliriz.

Sızıntılar doğru çıktı ve Counter Strike 2 resmen duyuruldu! İşte çıkış tarihi ve oyundaki yenilikler

GRAFİKLER GELİŞİYOR VE HARİTALAR YENİLENİYOR

Counter-Strike 2'de oyundaki eski haritalar tamamen yeniden yapılıyor ya da iyi durumda olanlar yenileniyor. Source 2 motoru ile güncellenen oyunun grafikleri de bir üst seviyeye çıkıyor.

ENVANTERLER VE SKİNLER YENİ OYUNA AKTARILACAK

CS:GO'da sahip olduğunuz tüm envanterler ve skinler Counter-Strike 2'ye aktarılacak ve hiçbiri kaybolmayacak. Ayrıca hepsinin görünümnü iyileştirilecek ve yeni oyuna uygun olması sağlanacak.

Oyundaki tüm görsel efektler yenilenmiş durumda. Ayrıca teknik anlatmda ses konusunda da önemli geliştirilmeler yapıldığı belirtildi.

Sızıntılar doğru çıktı ve Counter Strike 2 resmen duyuruldu! İşte çıkış tarihi ve oyundaki yenilikler ile ilgili etiketler Counter-Strike oyun
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.