Mehmet Aslantuğ

25 Eylül 1961 tarihinde, çiftçi bir ailenin 5. ve son çocuğu olarak, Samsun'da dünyaya geldi. Lise'nin sonuna kadar eğitimini Samsun'da sürdürdü.
Oyunculuğa, öğrencilik yıllarında tiyatro ile başladı. Üniversite eğitimini sürdürdüğü İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nü oyunculuk sevdası nedeniyle bıraktı ve profösyonel olarak oyunculuk hayatına atılmış oldu.

1992 yılında kendi yapım şirketini kurdu. 1996'da kendisi gibi oyuncu olan Arzum Onan'la evlendi. Özel televizyon kanalları için seri dramalar hazırladı, yapımcı ve oyuncu olarak çalıştı.

''Arzum Onan ile barışır mısınız?'' sorusuna bakın ne cevap verdi!
Mehmet Aslantuğ hakkında dikkat çeken açıklama! Tek kişilik yaşamını takipçileriyle paylaştı! Kısa süre sonra sildi
Mehmet Aslantuğ, yeni bir aşka mı yelken açtı? Mehmet Aslantuğ, Arzum Onan ile boşanmasının perde arkasını anlattı "Aşk" iddialarına öfkelenen Mehmet Aslantuğ sessizliğini bozdu! Gözde Akpınar kimdir, kaç yaşında? Mehmet Aslantuğ ile sevgili mi? Boşanmaya el ele giden ünlü çiftler çoğalıyor! Mehmet Aslantuğ duygularını dile getirdiği paylaşımı kısa sürede sildi Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ boşandı! Mehmet Aslantuğ kimdir? Milletvekili seçildi mi? TİP'ten milletvekili adayı olan Mehmet Aslantuğ, TBMM'ye giremedi Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan evliliğinde deprem! 'Kesin 3. biri var' Boşanacakları iddia edilmişti! Tarih belli oldu Arzum Onan kimdir? Kaç yaşında? Arzum Onan kiminle evli? Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan boşanıyor mu? Şoke eden karar... TİP'ten milletvekili adayı olan Mehmet Aslantuğ'a eşinden destek Mehmet Aslantuğ, Türkiye İşçi Partisi'nden milletvekili adayı oldu! Onu hiç böyle görmediniz! İşte Arzum Onan'ın şaşırtan değişimi Mehmet Aslantuğ’dan Masumiyet'e veda paylaşımı! Masumiyet'in Süper Baba'sı Harun'dan kadına şiddete dikkat çeken efsane diyalog! Masumiyet Harun Orhun kimdir? Mehmet Aslantuğ'dan eşi Arzum Onan'a romantik mesaj! Mehmet Aslantuğ'dan yıllar sonra gelen 'baba' itirafı! Mehmet Aslantuğ'un babası nasıl öldü? Şehriban Emirli kimdir? Mehmet Aslantuğ olayı nedir? "Mehmet Aslantuğ'dan 2 kez çocuk aldırdım" Arzum Onan: 26 yıldır bana yaşattığın her bir saat için... Arzum Onan: İkinci çocuğu yapacaktık ama... Arzum Onan: Evliliğimizde büyük hırslar olmadı! Mehmet Aslantuğ senaryo yazıyor!