Arzum Onan boşandıktan sonra soluğu Foça'da aldı!

Ünlüler dünyasının örnek çifti olarak gösterilen tescilli güzel Arzum Onan ile oyuncu Mehmet Aslantuğ, geçtiğimiz günlerde 27 yıllık evliliklerini tek celsede bitirdi. Adliyeye el ele gelen ve yine el ele ayrılan ünlü çiftin bu hareketi çok konuşuldu. Tescilli güzel Arzum Onan, boşanma davasının ardından soluğu ailesinin yanında aldı.

Mehmet Aslantuğ ile geçtiğimiz günlerde 27 yıllık evliliklerini noktalayan Arzum Onan, boşanma sürecinin verdiği stresi atmak için soluğu İzmir'in Foça ilçesinde aldı. Tatil için ailesinin yanına giden Arzum Onan'a bu zor günleri atlatması için ailesi destek oluyor.

Arzum Onan boşandıktan sonra soluğu Foça'da aldı!

Öte yandan Arzum Onan, 30 yıl sonra yeniden Marie Claire dergisine kapak olmuş ve Mehmet Aslantuğ ile biten evliliği hakkında samimi açıklamalarda bulunmuştu.

"SEVGİMİZ ASLA DEĞİŞMEYECEK"

Tescilli güzel, ''Aslında mükemmel çift olmak ya da görünmek gibi bir iddiamız hiç olmadı. Üstelik örnek çift olarak gösterilmenin sorumluluğu üzerimizde hissettiğimiz bir ağırlık bile oldu çoğu zaman. Boşanma sürecinin kelimelerle açıklanabilecek bir nedeni ve niçini yok. Oğlumuz Can’ı ve birlikte geçen yaklaşık 30 yılımızı düşünerek kırmadan, incitmeden ve sevgiyi muhafaza ederek bir hikâyeyi geride bırakmaya karar verdik. Bu durum, birbirimize verdiğimiz değeri ve sevgimizi asla değiştirmeyecek.'' ifadelerini kullanmıştı.

 

Arzum Onan boşandıktan sonra soluğu Foça'da aldı! ile ilgili etiketler Arzum Onan
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.