"Orada keyif yapıyorum gibi bilmem nerenle anlayıp..."

Başarılı oyuncu Oktay Kaynarca, 1 Ekim'de vefat eden usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu'nun cenaze töreninde çekildiği bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı. Bir takipçisi cenaze sonrası paylaşım yapan Kaynarca'yı sert sözlerle eleştirdi. Ünlü oyuncu, sessizliğini bozarak eleştirilere yanıt verdi.

Oyuncu Tarık Ünlüoğlu, akciğer kanserine yenik düşerek 1 Ekim'de hayatını kaybetti. Usta oyuncunun cenaze törenine oyuncu dostları akın etti. Törene katılanlar arasında Oktay Kaynarca, Selçuk Yöntem, Mehmet Aslantuğ da vardı.

Oktay Kaynarca, cenaze töreninden bir gün sonra Selçuk Yöntem ile fotoğrafını Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı.

'BEN YAKINIM ÖLDÜĞÜNDE BİR AY KENDİME GELEMEMİŞTİM'

Sosyal medya hesabında paylaşım yapan Kaynarca'yı bir takipçisi "Ben en yakınım öldüğünde 1 ay kendime gelememiştim. Nasıl oluyor bu anlatsana abi biraz." sözleriyle sert bir şekilde eleştirdi.

'OKU DANGALAK!'

Eleştiri karşısında sessiz kalmayan ünlü oyuncudan yanıtta oldukça sert oldu:

"Sen ve senin gibi hadsiz terbiyesiz boş beleş ve ruh hastası birkaç kişiye cevaben... Oku dangalak! Oku ki 'her haltı kendi bildiğiniz gibi yapmayanları' linç etme, saldırma, başkalaştırma kültürünü biz yemedik yemeyiz öğren! Hatta kafana sok!

'LAF YETİŞTİRECEĞİN YERDE GİT BİR İŞ BUL'

Orada keyif yapıyorum gibi bilmem nerenle anlayıp, sözüm ona o ufacık zekanla laf soktuğun yer cenazemizin ardından taziye yaptığımız, sakinleşmeye çalıştığımız yer dangalak... Şimdi sana tavsiyem insanlara o iğrenç enerjinle oturup laf yetiştireceğin yerde, git bir iş bul..."

"Orada keyif yapıyorum gibi bilmem nerenle anlayıp..."

"Orada keyif yapıyorum gibi bilmem nerenle anlayıp..." ile ilgili etiketler Mehmet Aslantuğ Oktay Kaynarca Selçuk Yöntem
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.