Mehmet Aslantuğ ile boşanan Arzum Onan: 30 yıllık hikayeyi geride bıraktık

Ünlüler dünyasının örnek çifti olarak gösterilen Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ, geçtiğimiz günlerde 27 yıllık evliliklerini sonlandırdı. Güzel oyuncu, 27 yıllık eşi ile ayrılığına dair açıklama yaptı.

Marie Claire dergisine kapak olan Arzum Onan, Mehmet Aslantuğ ile boşanma süreci hakkında samimi açıklamalarda bulundu. ''Bu durum, birbirimize verdiğimiz değeri ve sevgimizi asla değiştirmeyecek.'' diyen Arzum Onan, 27 yıllık eşi ile ayrılığını şu sözlerle anlattı:

Mehmet Aslantuğ ile boşanan Arzum Onan: 30 yıllık hikayeyi geride bıraktık

"SEVGİMİZ ASLA DEĞİŞMEYECEK"

Aslında mükemmel çift olmak ya da görünmek gibi bir iddiamız hiç olmadı. Üstelik örnek çift olarak gösterilmenin sorumluluğu üzerimizde hissettiğimiz bir ağırlık bile oldu çoğu zaman. Boşanma sürecinin kelimelerle açıklanabilecek bir nedeni ve niçini yok. Oğlumuz Can’ı ve birlikte geçen yaklaşık 30 yılımızı düşünerek kırmadan, incitmeden ve sevgiyi muhafaza ederek bir hikâyeyi geride bırakmaya karar verdik. Bu durum, birbirimize verdiğimiz değeri ve sevgimizi asla değiştirmeyecek.

Mehmet Aslantuğ ile boşanan Arzum Onan: 30 yıllık hikayeyi geride bıraktık - Resim : 2

"BELİRSİZLİK HERKESİ KORKUTUR"

“Yalnız kalmaktan korkuyor musunuz?” sorusuna Onan, "Belirsizlik herkesi korkutur ama yalnız kalmakla ilgili bir korku yaşamıyorum. Kendimize nefes alacağımız alanlar yaratınca, sıkıntılar tamamen dışarıda kalmasa da nispeten tolere edilebilir hale geliyor. Bu anlamda sanat en iyi kurtarıcı. Hayatımda heykel olduğu için bir kez daha şükrediyorum" yanıtını verdi.

Mehmet Aslantuğ ile boşanan Arzum Onan: 30 yıllık hikayeyi geride bıraktık - Resim : 3

Ünlü isim, Mehmet Aslantuğ ile boşanma kararını 22 yaşındaki oğulları Can’ın metanet ve olgunlukla karşıladığını söyledi.

"AYNADA GÖRDÜĞÜM KADINDAN MEMNUNUM"

Güzellikle ilgili sorular üzerine Arzum Onan, "Aynaya baktığımda gördüğüm kadından memnunum. Güzellik kavramı hayata bakış, yaşantı, ilişkiler ve verdiğimiz kararlardan bağımsız bir algı değil" dedi.

Mehmet Aslantuğ ile boşanan Arzum Onan: 30 yıllık hikayeyi geride bıraktık ile ilgili etiketler Arzum Onan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.