EDHO'nun yıldızı Oktay Kaynarca'dan flaş hamle! Giyim sektörüne atıldı

Ani bir kararla 7. sezonu öncesinde yayından karılılan atv'nin fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da hayat verdiği Hızır Reis karakteriyle gönülleri fetheden oyuncu Oktay Kaynarca, bir moda markası ile yaptığı iş birliğiyle yeni giyim markasının tanıtımını gerçekleştirdi.

Eşkıya Hükümdar Olmaz dizisinin aniden bitmesiyle hakkında başka yapımlarda rol alacağı şeklinde iddialar ortaya atılan Oktay Kaynarca konu ile ilgili Instagram hesabından "Kopyala yapıştırcılara, tıklanma simsarlarına, uydurukçu sosyal medyacılara, bilmemnecilere itibar etmeyin. Bir projeye falan dahil olduğum yok. Benim haberimi benden" şeklinde bir açıklamada bulunarak bir süre daha ekranlarda olmayacağını bildirmişti. Son olarak ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, giyim sektörüne giriş yaptı.

 EDHO'nun yıldızı Oktay Kaynarca'dan flaş hamle! Giyim sektörüne atıldı

Kendi giyim markasını oluşturan Kaynarca, markasının tanıtımını gerçekleştirdi. Kuruçeşme’de bir mekanda düzenlenen tanıtıma cemiyet, moda, sanat, iş ve basın dünyasından önemli isimler katıldı. Kaynarca’nın sanat dünyasının yıldızları arasında yer alan dostları Mehmet Aslantuğ, Selçuk Yöntem, Ozan Akbaba, Banu Sağnak, Sevinç Kıranlı ve Nihat Odabaşı gibi isimler de bu özel gecede Kaynarca’nın heyecanına ortak oldu. Gecede müzisyen Şehnaz Sam da verdiği konserle davetlilere keyifli saatler yaşattı.

 

'ÜRÜNLERİM SINIRLI SAYIDA ÜRETİLDİ, BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ'

Markasını çıkartmanın mutluluğunu yaşayan oyuncu Oktay Kaynarca, “Çok heyecanlı bir gündeyim. Tercihlerimi yaparken kendin gibi ol mantığı ile hareket ettim. Bu şekilde daha gerçekçi ve daha doğru oluyorsunuz. Mümkün olduğumca hayatta da kendim olmaya çalıştım. Bu koleksiyonumda o doğrultuda hazırladım. Giydiğim zaman kendimi rahat hissettiğim beni ifade eden şeyleri tercih ettim. Koleksiyondaki her parçanın bir numarası var. Örneğin; burada gördüğün paltolardan 100 tane yok 25 tane var sınırlı sayıda üretildi. Koleksiyonlarımı ticaret mantığı yerine sınırlı sayıda üreterek çalışma yaptık. Bu yüzden bu ürünler benim için çok değerli” şeklinde konuştu.

EDHO'nun yıldızı Oktay Kaynarca'dan flaş hamle! Giyim sektörüne atıldı

EKRANLARA DÖNÜŞ İÇİN TARİH VERDİ

Eylül ayında bir sürprizin geleceğini belirten Kaynarca, “Bu sezon bir şey yapabilir miyim, yapamaz mıyım onu düşünmeye çalışıyorum. Seyircimizi, Eylül ayında mutlaka bir sürpriz bekliyor. Sinemanın geleceği kafamızda net bir şekilde belirleyemediğimiz için sinemaya dair bir şey şu anda düşünmüyorum” dedi.

 EDHO'nun yıldızı Oktay Kaynarca'dan flaş hamle! Giyim sektörüne atıldı

Kaynarca, klasik çizgilerden aldığı gücü globalde fark oluşturacak dokunuşlarla tasarladıklarını ifade ederek, “Koleksiyonda yer alan her bir ürün; kalite, detay ve stili bir arada buluşturuyor. Kendi hikayesini yazan erkekler için farklı bir deneyim sunacak olan markada kasketler, deri ve yün eldivenler, özel tasarlanmış deri ve kürklerin bir arada kullanıldığı ceket, pardösü ve paltolar, hafta sonu rahatlığı için tasarlanmış şık spor parçalar ve elbette vazgeçilmezim takım elbiseler öne çıkıyor. ‘Benim en iyi halim Oktay Kaynarca halim’ diyerek, herkesi bu ayrıcalığı yaşamak üzere ürünlerimizi deneyimlemeye davet ediyorum” dedi.

(İHA)

EDHO'nun yıldızı Oktay Kaynarca'dan flaş hamle! Giyim sektörüne atıldı ile ilgili etiketler Oktay Kaynarca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz EDHO moda sektörü
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.