Jet Sosyete

Jet Sosyete, senaryosu Gülse Birsel tarafından yazılan ve TV8'de yayımlanan Türk durum komedisidir. Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği dizinin yönetmeni Hakan Algül'dür.

Genel bakış

Özpamuk Tekstil'in sahibi Cengiz Özpamuk, oğlu Ozan'ı genel müdürlükten alır ve şirketin en alt kademesinde çalışan Yaşar Yüksel'i şirkete genel müdür yapar. Görevden alınan Ozan, Jetset Konakları'ndaki genel müdür villasını boşaltır ve yan villada oturan ailesinin yanına taşınır. Ayazağa'da bir gecekonduda yaşayan Yüksel ailesi ise Ozan'dan boşalan villaya yerleşir. Yaşar Yüksel moda sektöründe kendisini kanıtlamaya çalışırken ailesi sosyeteye girmeyi amaçlar.

Küçük Sırlar ve Jet Sosyete'nin yıldızı Ecem Uzun dünyaevine girdi
Gülse Birsel dizisini evden çekti Gülse Birsel ve Ata Demirer yeniden aynı dizide!
Askerden Jet Sosyete'ye... Gülse Birsel'e makyaj da yardım etmiyor! Diziden ayrılıyor mu? "Beni oyuncak yaptılar!" Jet Sosyete yayın tarihi değişti! Jet Sosyete'de Şeyma Subaşı alay konusu oldu! Şeyma Subaşı, Jet Sosyete'de alay konusu oldu! Jet Sosyete'den Çukur'un olay sahnesine gönderme! Jet Sosyete yeni sezondan ilk kareler! Bartu Küçükçağlayan kimdir? Jet Sosyete'de değişiklik olacak mı? Neredeyse ikizi kadar benziyor! Bartu Ürkmez kimdir? Aslı Bekiroğlu ile ayrıldı! Bartu Küçükçağlayan evliliğe ilk adımı attı! Jet Sosyete dizisinin geleceği belli oldu! Jet Sosyete 39. bölüm izle! Nilüfer konuk oluyor! Jet Sosyete Netflix'te mi yayınlanacak? Gülse Birsel Netflix ile mi anlaştı? Jet Sosyete finalle yetinmedi, şimdi ise... Jet Sosyete'de final öncesi şok ayrılık! Jet Sosyete 37. bölüm izle! Acun Ilıcalı'dan art arda radikal kararlar! Jet Sosyete o tarihte yayından kalkıyor! Jet Sosyete final mi yapıyor? Ne zaman bitecek? Jet Soyete 2. sezon 21. bölüm izle! Jet Sosyete 2. sezon 20. bölüm izle! Jet Sosyete 2.sezon 19.bölüm izle!