Enis Arıkan ikinci kez koronavirüse yakalandı!

Camdaki Kız dizisinde Muzo karakterini canlandıran oyuncu Enis Arıkan ikinci kez koronavirüse yakalandı. Ünlü oyuncunun daha önce de testi pozitif çıkmıştı.

Oyuncu Enis Arıkan'ın koronavirüs testi ikinci kez pozitif çıktı. Ağustos ayında arkadaşı Ezgi Mola'nın ardından Arıkan da koronavirüse yakalanmıştı.

Enis Arıkan İkinci Kez Korona Oldu

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Enis Arıkan; "2. Kez korona olan dünya güzeline alkışlarınızı bekliyorum" dedi. Şu sıralar Camdaki Kız dizisinde Muzo karakterini oynayan oyuncunun diziden ayrılıp ayrılmayacağı şu an netlik kazanmadı.

Enis Arıkan ikinci kez koronavirüse yakalandı!

ENİS ARIKAN KİMDİR?

Enis Arıkan 3 Ocak 1983 yılında doğdu. Üniversiteye Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Performansın'da tamamlayan Arıkan ddaha sonra tiyatro eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde aldı.

1998'de Aynalı Tahir dizisiyle ilk kez kamerayla tanışan Enis Arıkan, bugüne kadar Çekirdek Aile, Genco, Uçurum gibi birçok dizide oynadıktan sonra Ezgi Mola ile Kocan Kadar Konuş filminde de başarı ile rol almıştır.

2016 yılında Familya isimli dizide Bergütay karakterine can veren Arıkan, 2018 yılında Gülse Birsel’in senaryosunu kaleme aldığı Jet Sosyete dizisinde oynamıştır.

Enis Arıkan ikinci kez koronavirüse yakalandı! ile ilgili etiketler Enis Arıkan enis arıkan kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.