Camdaki Kız’ın Muzosu Enis Arıkan’dan Ezgi Mola’ya: Bedavadan Boğazım Islandı

Ezgi Mola Ve Sevgilisi Mustafa Aksakallı’nın açtığı yeni mekânda ücretsiz ağırlanmanın keyfini çıkaran Enis Arkın, sosyal medya üzerinden Ezgi Mola’ya gönderme yapmadan duramadı.

Ezgi Mola Ve Sevgilisi Mustafa Aksakallı’nın açtığı yeni mekânda ücretsiz ağırlanmanın keyfini çıkaran Enis Arkın, sosyal medya üzerinden Ezgi Mola’ya gönderme yapmadan duramadı.

Ezgi mola ile Enis Arıkan ünlüler camiasında pek rastlanmayan sıkı dostlardandır. Uzun süredir yakın arkadaş olan ikili eğlenceli kişilikleri ile etrafa pozitif enerji yayıyorlar. Kocan Kadar Konuş adlı filmde rol alan ikili aynı zamanda sosyal medya üzerinden paylaşım yaparak izleyiciler tarafından beğeniyle karşılanıyor.

İkilinin Arasındaki Sıkı Dostluk

 

Alice adlı müzikalde beraber oynayan ikili dostluklarını tiyatro sahnesine de taşımış oldu. Son günlerde Ezgi Mola TRT 1 ekranlarında büyük ilgi gören Masumlar Apartmanı adlı dizide rol alıyordu. Enes Arıkan ise Acun Ilıcalı’nın kurduğu Exxen platformunda ve Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız adlı diziyle meşguldü. Bir süredir ayrı düşen ikili birbirlerine destek olmaktan geri durmadılar.

Camdaki Kız’ın Muzosu Enis Arıkan’dan Ezgi Mola’ya: Bedavadan Boğazım Islandı

Çeşme’de tatil yapan Enis Arıkan, Ezgi Mola ve sevgilisine ait olan yeni mekâna gitti. Mekândan çekindiği fotoğrafla orada olmayan Ezgi Mola’ya Ezgim çok sağ ol şeklinde göndermede bulundu.

Camdaki Kız’ın Muzosu Enis Arıkan’dan Ezgi Mola’ya: Bedavadan Boğazım Islandı - Resim : 2

Enis Arıkan Kimdir?

 

1983 doğumlu olan ünlü oyuncu, Müjdat Gezen Sanat Konservatuarı Tiyatro bölümünden ve Bilgi Üniversitesi Sahne Ve Gösteri Sanatları Performans bölümünden mezun olmuştur.

Ünlü sanatçı Ezgi Mola ile sınıf arkadaşlığı yapmıştır. Birçok projede yer alan oyuncu kariyerine 1998 yılında Aynalı Tahir dizisinde rol alarak başladı.  2014 yılındaki Sadri alışık tiyatro ödüllerinde yılın en iyi erkek oyuncusu seçildi. 

Camdaki Kız’ın Muzosu Enis Arıkan’dan Ezgi Mola’ya: Bedavadan Boğazım Islandı - Resim : 3

2011 yılında düzenlenen 2. Antalya televizyon ödüllerinde ise en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünü aldı. Asıl çıkışını TV 8 ekranlarında yayınlanan, başrolünde Gürse Birsel’in yer aldığı Jet Sosyete adlı dizi ile yakaladı.

Camdaki Kız’ın Muzosu Enis Arıkan’dan Ezgi Mola’ya: Bedavadan Boğazım Islandı ile ilgili etiketler Enis Arıkan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.