Doğum kilolarından kurtulan Özge Özder iğne ipliğe döndü! Zayıf haline övgüler yağdı

Son olarak final yapan 'Sadakatsiz' dizisinde canlandırdığı Derya karakteriyle izleyici karşısına çıkan 44 yaşındaki oyuncu Özge Özder fazla kilolarından kurtuldu. Geçtiğimiz yıl anne olan Özge Özder adeta iğne ipliğe döndü. Özge Özder'in zayıf haline övgüler yağdı.

Mucize Doktor, Jet Sosyete, Ulan İstanbul, Umutsuz Ev Kadınları, Emret Komutanım, Yeditepe İstanbul, Ferhunde Hanımlar, Dadı gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan ve son olarak final yapan Sadakatsiz dizisiyle ekranlarda yer alan ünlü oyuncu Özde Özder bir deri bir kemik kaldı. Kendisinden 8 yaş küçük olan müzisyen Sinan Güleryüz ile 2018 yılında hayatını birleştiren ve bu evliliğinden Luna adında bir kızı olan Özge Özger kısa sürede doğum kilolarından kurtulmuştu. Ünlü oyuncu doğum öncesi kilosunun da altına düştü.

 Doğum kilolarından kurtulan Özge Özder iğne ipliğe döndü! Zayıf haline övgüler yağdı

DOĞUMDAN SONRA ERİDİ

Ünlü oyuncu Özge Özder, 2021'de kızı Luna'yı kucağına alarak ilk kez anne olmanın heyecanını yaşamıştı. Bir çocuk annesi olan Özge Özder doğumdan sonra 11 kilo, daha sonrasında da 6 kilo vererek toplamda 17 kilo verdi.

Oyuncu Özge Özder ikinci evliliğini 2018’de Sinan Güleryüz ile yapmış, Şubat 2021’de de kızı Luna’yı dünyaya getirmişti. Şu sıralar eşi ve bebeği ile Bodrum’da tatil yapan Özge Özder fit haliyle tüm dikkatli bakışları üzerine topladı.

Doğum kilolarından kurtulan Özge Özder iğne ipliğe döndü! Zayıf haline övgüler yağdı - Resim : 2

Formda görüntüsüyle adından söz ettiren Özge Özder doğum sonrası adete mum gibi eridi. Özge Özder hamile kaldığında 52, doğuma girdiğinde 67 kiloydu. İlk etapta 11, sonrasında 6 kilo verdi.

Doğum kilolarından kurtulan Özge Özder iğne ipliğe döndü! Zayıf haline övgüler yağdı - Resim : 3

 

 

Doğum kilolarından kurtulan Özge Özder iğne ipliğe döndü! Zayıf haline övgüler yağdı ile ilgili etiketler Özge Özder Sosyal Medya kilolu hali zayıf hali son hali
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.