Ezgi Mola evleniyor! Ebru Gündeş düğününde sahneye çıkacak

Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı Safiye karekteriyle gönüllerde taht kuran, son olarak Netflix'te yayınlanan Erşan Kuneri dizisinde hayat verdiği Alev Alev rolüyle izleyici karşısına çıkan oyuncu Ezgi Mola, işletmeci sevgilisi Mustafa Aksakallı’yla hayatını birleştirmeye hazırlanıyor. Bu yaz evlenecek olan çiftin düğününde Ebru Gündeş sahne alacak.

Unutma Beni, Sultan Makamı, Hırsız Polis, Senden Başka, Kolay Gelsin, Canım Ailem, Bir Ömür Yetmez, Arkadaşım Hoşgeldin, Jet Sosyete, Masumlar Apartmanı, Erşan Kuneri gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan 39 yaşındaki oyuncu Ezgi Mola dünyaevine girmeye hazırlanıyor.


Milliyet'te yer alan habere göre; Ebru Gündeş hayranlığıyla bilinen Ezgi Mola'ya ünlü şarkıcıdan büyük jest geldi. Ebru Gündeş'in Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı'nın düğününde sahne alacağı ortaya çıktı.

Ezgi Mola evleniyor! Ebru Gündeş düğününde sahneye çıkacak

''BU GÜNÜNÜZE ŞAHİTLİK ETMEK İSTİYORUM''


Ebru Gündeş’ten, evinde şarkı söylerken çektiği videolarla sık sık kendisine tatlı göndermeler yapan Ezgi Mola’ya, büyük jest geldi. Sanatçı, yaz aylarında işletmeci Mustafa Aksakallı’yla nikâh masasına oturmaya hazırlanan oyuncunun düğününde sahne alacak.

Geçtiğimiz günlerde Mola’yı aradığı söylenen Gündeş’in, Düğün tarihiniz netleştiğinde beni de bilgilendirin. Konser programımı ona göre yaparak, iş almayacağım. Şarkılar söyleyerek, sizlerin yanında olmak, bu gününüze şahitlik etmek istiyorum” dediği öğrenildi.

 

 

Ezgi Mola evleniyor! Ebru Gündeş düğününde sahneye çıkacak ile ilgili etiketler Ebru Gündeş Ezgi Mola Düğün
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.