2019'da Merve Küçükçağlayan ile evlenen Bartu Küçükçağlayan'dan müjdeli haber

Rol aldığı "Yalan Dünya", "Binbir Gece" ve "Jet Sosyete" gibi yapımlarla hafızalara kazınan oyuncu Bartu Küçükçağlayan'dan müjdeli haber geldi. 2019 yılında hayatını psikolog Merve Küçükçağlayan ile birleştiren 38 yaşındaki oyuncu baba olacağını duyurdu.

İki yıl önce nikah masasına oturarak hayatlarını birleştiren çiftten müjdeli haber geldi. 2019 yılında Merve Küçükçağlayan ile dünyaevine giren Bartu Küçükçağlayan, baba olmaya hazırlanıyor. Başarılı oyuncu Bartu Küçükçağlayan müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyurarak kız bebek beklediklerini de açıkladı. Eşine "...hep beraber müthiş bir ahenkle dans edeceğimize eminim ve Merve, karıcığım, sevgilim" sözleriyle seslendi. Çifte takipçilerinden çok sayıda tebrik mesajları yağdı.

 2019'da Merve Küçükçağlayan ile evlenen Bartu Küçükçağlayan'dan müjdeli haber

Merve Küçükçağlayan'ın hamile olduğunu açıklayan Küçükçağlayan, eşiyle birlikte çekilen fotoğraflarını paylaştı. Küçükçağlayan, güzel haberi şu sözlerle duyurdu:

"Karıcığım Merve Küçükçağlayan; ilk fotoğrafımızın üstünden ne kadar geçti, sana, 'İlk dansımız ne zaman?' diye mesaj atalı kaç sene oldu bilmiyorum...

Ama doğacak kızımıza güle, ağlaya video çekmemizin üstünden tam 10 dakika geçti, ona eminim. Seni tanıdığım ilk doğum gününde sevgili olmuştuk, bugünkü doğum gününde nerdeyse anne-babayız.

Bu hikayede iyi ki doğan ve iyi ki doğacak olan canım kadınlar; hep beraber müthiş bir ahenkle dans edeceğimize eminim ve Merve, karıcığım, sevgilim...

Doğduğun için her gün şükredebilirim. Bacaklarım uyuştu bunu gizli gizli yazmaktan. Gelip, sarılacağım şimdi size..."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bartu Küçükçağlayan (@bartu_kucukcaglayan)'in paylaştığı bir gönderi


 

2019'da Merve Küçükçağlayan ile evlenen Bartu Küçükçağlayan'dan müjdeli haber ile ilgili etiketler Bartu Küçükçağlayan Merve Küçükçağlayan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.