Erol Köse

Erol Köse, 1965 yılında Elazığ'da asker emeklisi Abdülakdir ile Zülfi'nin çocuğu olarak Elâzığ'da dünyaya geldi. Altı yaşındayken Ankara'ya geldi. Ankara'da Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde okurken tesadüfen müzik sektörüne girdi. İlk sınıftayken derslerin kendisine basit gelmesiyle bir arkadaşıyla Amerikan Kültür'de dans kursuna başladı. Burada, Erşan Başbuğ'la tanıştılar. Başbuğ, kendisine "Sen Şarlo'ya benziyorsun bir şov hazırlayalım seninle." demesiyle hobi olarak şov dünyasına girdi. Böylece, ortaya Komedi Dans Üçlüsü çıktı.

Komedi Dans Üçlüsü, Köse dışında Hakan Rullas ve Murat Akkaya'dan oluşmaktaydı ve çeşitli şarkılardan aldıkları bölümleri birbirlerine ekleyerek danslarıyla birlikte bir sahne şovu yapmaktaydı. Şovun TRT ekranlarında yayınlanmasının ardından grup popüler olmaya başladı. İstanbul gazinocuları, gruba ilgi göstermeye başladı, bunun üzerine Köse dışındaki grup üyeleri okulu yarıda bıraktılar. Köse ise okulu bırakmamasının nedenini ailesine verdiği söz olduğunu belirtmiştir. Grup üyeleri sonradan Komedi Dans Üçlüsü olarak İstanbul'a geldi. Grup, sekiz yıl aktif olduktan sonra dağıldı.

Erol Köse, grubun dağılmasıyla " sektörde nasıl kalacağını" düşünürken Deniz Arcak, kendisi için albüm yapmasını istemesiyle yapımcılık kariyerine başladı. Ayna'yla 1996-2002 yılları arası yapımcılığa devam etti ve Türkiye'de dönemin en önemli prodüktörlerinden biri haline geldi.

Erol Köse: 'Erhan Güleryüz hakkında FETÖ soruşturması başlatılmıştır'
15 yıllık küslük bitti! Mahkemelik olan İbrahim Tatlıses ile Erol Köse barıştı Hadise'nin boşanma davası açtığı Mehmet Dinçerler'in Kerimcan Durmaz ile görüntüleri ortaya çıktı
Ölümden dönen İbrahim Tatlıses'e yapımcı Erol Köse'den şok suçlama Erol Köse'nin 'Dansözdü, şarkıcı yaptım' sözlerine Nez'den bomba yanıt Erol Köse'nin Gülşen pişmanlığı: ''Ben zirveye taşımıştım...'' Erol Köse'den eski sevgilisi Gülşen'e zehir zemberek sözler! "Sahnede soyunup halleniyor!" Nihat Doğan 3 aylık hamile hayranıyla evlendi! Ünlü isim tüm gerçekleri ifşa etti... Aleyna Tilki 'Take It or Leave It' şarkısının klibini eleştirenleri insandan saymadığını söyledi Ünlü çiftin evliliği tek celsede bitti! İşte 2022 yılında boşanan ünlü isimler Erol Köse, Aleyna Tilki'nin motorun üstünde çektiği yeni klibini topa tuttu Ünlü yapımcı Erol Köse boşandı! Eşi Fulden Köse'ye mahkemeden 175 bin lira tazminat! Sahne kıyafetini ve dansını yerden yere vurdular! Hangi ünlü Gülşen için ne dedi? Erol Köse eski aşkı Gülşen'in cesur kıyafet seçimine ve nefes kesen dansına ne dedi? Hülya Avşar'dan Erol Köse'ye: 'Oyarım seni!' Virüse dayanamadı soluğu adliyede aldı Buket Aydın ile Emir Sarıgül evlenecek mi? Filozof Atakan'dan Aleyna'yı üzecek açıklama Mustafa Sandal neyi anlatıyor? Hadise, Jennifer Lopez'i mi taklit ediyor? Rus oyuncu adayından Erol Köse'ye taciz suçlaması! "Sonradan görme bir ezik!" Erol Köse, Cem Yılmaz'ın fotoğrafını inceledi! Mustafa Ceceli'nin o oyuncuyla videosu mu çıktı? Can Bonomo, mason dövmesi mi taşıyor? Hapis kararını duyan Erol Köse çark etti! Hapis kararını duyan Erol Köse çark etti! Erol Köse neden hapis yatacak? Gülben Ergen, Erol Köseyi de hapse gönderecek! 'Ölünce Sevemezsem Seni' mahkemelik oldu!