15 yıllık küslük bitti! Mahkemelik olan İbrahim Tatlıses ile Erol Köse barıştı

Yıllar önce Ebru Yaşar'ın albümü yüzünden küserek mahkemelik olan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ve yapımcı Erol Köse sonunda barıştı. Dilan Çıtak ile Levent Dörter'in düğününe katılan Erol Köse, İbrahim Tatlıses ile çekilen bir karesini sosyal medya hesabından paylaşarak barıştıklarını ilan etti. Ünlü yapımcı, İbrahim Tatlıses ile olan karesine ''Abim İmparator Tatlıses'' notunu düştü.

Dilan Çıtak ile Levent Dörter geçtiğimiz gün nikah masasına oturdu. Çiftin evliliği İbrahim Tatlıses ile Erol Köse'nin barışmasına vesile oldu. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Ebru Yaşar'ın albümü nedeniyle küstüğü ve mahkemelik olduğu Erol Köse ile 15 yıl sonra barıştı.

İmparator lakaplı türkücü İbrahim Tatlıses, Işıl Çıtak ile birlikteliğinden dünyaya gelen müzisyen kızı Dilan Çıtak'ın düğününde Erol Köse ile bir araya geldi. Köse, "Bu küslük bize yakışmıyordu" sözleri ile ünlü türkücüyle barıştığını duyurdu.


''İBRAHİM TATLISES BU ÜLKENİN GEÇREK STARI''

İbrahim Tatlıses'in sağ kolu Şule Çınlama, yıllar önce Ebru Yaşar'ın albümü nedeniyle mahkemelik olan Erol Köse ile ünlü türkücüyü bir araya getirdi. Erol Köse ile Tatlıses, düğün boyunca sohbet etti. Erol Köse "Bu küslük bize yakışmıyordu, o benim abim, büyüğümdür. Benim sektörde bu mertebeye gelmemde katkısı büyüktür, böyle güzel bir günde Polat Yağcı ve Şule Çınlama vesile oldu küslük bitti, o bu ülkenin gerçek starı" dedi.

EROL KÖSE İLE İBRAHİM TATLISES'TEN BARIŞ POZU

İbrahim Tatlıses'e övgüler yağdıran Erol Köse, ünlü türkücüyle çekilen karesini Instagram hesabından da paylaşmayı ihmal etmedi. Köse, Tatlıses için ''Abim İmparator Tatlıses. 3 albüm yaptım Tatlıses'e'' ifadelerini kullandı. Erol Köse, Tatlıses'e Tektek, Aramam ve Tatlıses Klasikleri adı altında 36 şarkı yapmıştı.

15 yıllık küslük bitti! İbrahim Tatlıses ile Erol Köse barıştı

 

15 yıllık küslük bitti! Mahkemelik olan İbrahim Tatlıses ile Erol Köse barıştı ile ilgili etiketler Düğün Erol Köse Ebru Yaşar İbrahim Tatlıses Dilan Çıtak Levent Dörter
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.