Aleyna Tilki ABD'li sevgilisiyle dudak dudağa!

Aleyna Tilki'nin öpüşme fotoğrafları ve görüntüleri sosyal medyayı salladı... Beş ay önce dil eğitimi için Amerika’ya giden, son dönemin yıldızı parlayan isimlerinden Aleyna Tilki, Kaliforniya’da bir alışveriş merkezinde yeni sevgilisiyle dudak dudağa görüntülendi. Reşit olmadan alkollü mekanlarda sahneye çıktığı için Türkiye gündemine oturan ve yaptığı şarkılarla da kariyer basamaklarını hızlı bir şekilde tırmanan genç şarkıcının özel hayatı da yakından takip ediliyor. Aleyna Tilki kiminle öpüştü? Sevgilisi kim? Detaylar haberimizde...

Aleyna Tilki'nin öpüşme fotoğrafları sosyal medyada gündem oldu. Yaklaşık 5 ay önce dil eğitimi almak için Amerika'ya giden, Aleyna Tilki, Kaliforniya'da bir alışveriş merkezinde yeni sevgilisiyle dudak dudağa görüntülendi. Öte yandan geçen hafta Aleyna Tilki'nin Mustafa Mert Koç'la aşk yaşadığı ileri sürülmüştü. İkili Los Angeles'ta dondurma yerken görüntülenmişti. Ancak daha sonra aralarında aşk olmadığını sadece arkadaş olduklarını açıkladılar. Aleyna Tilki kiminle öpüştü? Sevgilisi kim? Detaylar haberimizde...

aleyna_tilki_ApAAme_gArAntAleri

DUDAK DUDAĞA GÖRÜNTÜLENDİ

Reşit olmadan alkollü mekanlarda sahneye çıktığı için Türkiye gündemine oturan ve yaptığı şarkılarla da kariyer basamaklarını hızlı bir şekilde tırmanan Aleyna Tilki’nin özel hayatı da yakından takip ediliyor. Uzunca bir süre adı Emrah Karaduman’la anılan Aleyna Tilki bu ilişkiyi bitirdikten sonra farklı isimlerle magazin gazetelerinin sayfalarını süslemişti. Şimdilerde Amerika’da olan Tilki’nin adı geride bıraktığımız günlerde oyuncu Mustafa Mert Koç’la anılmıştı. Beş ay önce dil eğitimi için Amerika’ya giden, son dönemin yıldızı parlayan isimlerinden Aleyna Tilki, Kaliforniya’da bir alışveriş merkezinde yeni sevgilisiyle dudak dudağa görüntülendi.

SEVGİLİSİNİN ADI DAVİD

Erol Köse’nin sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerde genç şarkıcı, Amerikalı genci dudaklarından öperken görülüyor. Çevredekilere aldırmadan rahat tavırlar sergileyen ikili, stüdyo çalışmaları sırasında tanıştı. Adının David olduğu öğrenilen genç gitar çalıyor.

İşte o fotoğraflar...

Aleyna_Tilkinin_ApAAme_fotoAraflarA_gArAntAleriAleyna_Tilkinin_ApAAme_fotoAraflarA_gArAntAleri_2

Aleyna_Tilkinin_ApAAme_fotoAraflarA_gArAntAleri_3

ALEYNA TİLKİ KİMDİR?

Katıldığı bir televizyon program ile tanınan Aleyna Tilki, son zamanların en çok konuşulan isimlerinden birisi olmayı başardı. Çıkardığı albüm ile müzik piyasalarını alt üst eden genç şarkıcı Aleyna Tilki kimdir? İşte Aleyna Tilki'nin kariyeri ve hayatı...

Müzik dünyasının son zamanlarda ortaya çıkan en genç şarkıcılarından birisi olan Aleyna Tilki, söylediği ''Cevapsız Çınlama'' şarkısı ile rekor kırıyor.

2000 yılında dünyaya gelen Aleyna Tilki aslen Konyalıdır. Şuanda halen lise öğrencisi olan Aleyna Tilki 1,65 boyunda ve 48 kilodadır. Katıldığı bir yarışma programında Gesi Bağları'nı söyleyerek hafızalara kazınan Aleyna Tilki Cevapsız Çınlama şarkısı ile popüler olmuştur. Son zamanlarda en çok dinlenen şarkılardan biri olan "Cevapsız Çınlama" şarkısı Emrah Karaduman desteğiyle güçlendirmiştir.

Kazandığı para ile müzik eğitimini sürdüreceğini belirten Aleyna Tilki'nin annesi ise Trabzon Ofludur. Verdiği özel bir röportajda sesini annesinden aldığını ifade eden Aleyna Tilki çok ufak yaşlardan itibaren böyle bir yeteneğinin olduğunu ve annesinin onu hep desteklediğini belirtti.

CEVAPSIZ ÇINLAMA ŞARKISI REKOR KIRDI

Türkiye yaklaşık iki ayda popun süper yıldızlarını dahi geride bırakan 16 yaşındaki bir kızı konuşuyor ve izliyor. Yetenek Sizsiniz yarışmasıyla ünlenen Aleyna Tilki sesiyle herkesi etkilemeyi başardı

Yaşına rağmen milyonları deviren Aleyna Tilki her geçen gün rekorunu da geliştiriyor. Neredeyse günde bir milyonluk bir ortalama ile Youtube'un enlerine giren Tilki'nin bundan sonraki performansı da merak ediliyor. Özellikle kızların büyük ilgi gösterdiği Aleyna Instagram ve Twitter'daki takipçi sayısıyla da parmak ısırtıyor.

AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

Amerika Birleşik Devletleri, elli eyalet ve bir federal bölgeden oluşan bir federal anayasal cumhuriyettir. Ülkenin çoğu, Kuzey Amerika'nın ortasında, Büyük Okyanus ve Atlas Okyanusu'nun arasında bulunmaktadır. Bu ülkenin vatandaşlarına Amerikalı veya Amerikan denir.

Kuzeyinde Kanada, güneyinde ise Meksika ile sınırı bulunur. Alaska bölgesi, kıtanın kuzeybatısında bulunarak doğusunda Kanada ve batısında Bering Boğazı'nın öbür tarafında bulunan Rusya'nın arasında bulunmaktadır. Hawaii eyaleti, Büyük Okyanus'un ortasında bulunan bir takımadadır. Ayrıca Karayipler ve Büyük Okyanus'ta bulunan denizaşırı topraklara sahiptir. Resmî kuruluş tarihi 4 Temmuz 1776'dır.

Doğuda Atlas Okyanusu'ndan, batıda Büyük Okyanus'a kadar 4.500 km genişliğindedir. Alaska ve Hawaii'yi de içine alan Amerika Birleşik Devletleri'nin 9 milyon kilometrekareden fazla yüzölçümü vardır. Hawaii ise, Büyük Okyanus'ta olup, kıta üzerindeki Amerika Birleşik Devletleri'nden 3.200 kilometre uzaklıktadır. Alaska 50 eyaletin içinde yüzölçümü en büyük olanıdır. Ülkenin güney tarafında bulunan Teksas bu bakımdan ikinci sırada gelmektedir. Amerika ülkesi, Basın Özgürlüğü Endeksi'nde 49. sırada yer almaktadır.

İKLİM

Amerika Birleşik Devletleri'nin iklimi sürekli değişkenlik gösterir. Doğu ve batı kıyılarındaki sıradağlar, okyanusların iç kısımların iklimine tesir etmesini önlediğinden, bu kıyı şeritleri hariç bütün ülkede karasal iklim hakimdir. Ülkenin kuzeyinde ise Kanada'dakine benzer çam ormanları görülebilir.

Orta kısımlar çok yüksek olduğundan, mevsimler arasında pek fazla sıcaklık farkı yoktur. Yaz mevsiminde orta bölgelere alçak basınç hakim olmasına rağmen, okyanustan gelen nemli hava Apalaş Dağları tarafından engellenmediği için orta bölgeler yaz mevsiminde bol yağış alır. Batı taraflarında ise yağış daha azdır.

Atlas Okyanusu'na kıyısı olan şeridin güney kısmı nispeten yağışlı ve ılıman olmasına rağmen, kuzeyi daha serin olup kışları şiddetli geçer.

Meksika Körfezi'ne bakan güney kısım açık ve düz olduğundan bu kısımlarda tropikal iklim hakimdir. Burada yazlar sıcak, kışlar ise ılımandır. Her mevsimde bol yağış görülür. Alaska kıyı şeridi, denizden etkilenen bir iklime sahip olmasına rağmen, iç kısımlarında çok şiddetli soğuklar görülür.

Aleyna Tilki ABD'li sevgilisiyle dudak dudağa! ile ilgili etiketler Aleyna Tilki öpüşme fotoğrafları kiminle öpüştü sevgilisi kim
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.