Erol Köse'nin Gülşen pişmanlığı: ''Ben zirveye taşımıştım...''

Ünlü yapımcı Erol Köse, eski sevgilisi Gülşen'i tercih ettiği cesur sahne kıyafetleri nedeniyle eleştirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Gülşen'in son sahnesinde giydiği göğüs dekolteli kıyafeti için ''Şarkısı patlamayan soyunuyor sahnede halleniyor'' demişti. Erol Köse yaptığı yeni açıklamasında isim vermeden Gülşen'i hedef aldı. İşte Erol Köse'nin o açıklaması...

İstanbul Festivali kapsamında Yenikapı'da sahne alan Gülşen'in konserinde tercih ettiği kostümüne gelen yorumların ardı arkası kesilmiyor. Son olarak Gülşen'in eski sevgilisi ve ünlü yapımcı Erol Köse, Gülşen'i kıyafet tercihi nedeniyle ağır sözlerle eleştirdi.

 Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından Gülşen'in konserine çekilen bir videoyu yayınlayan Köse şu ifadeleri kullanmıştı: "Yeşilçam p..noları 70'lerde Türk sinemasını bitirmişti. Aileler utanıp gitmedi haklı olarak. Şimdi de popta bu var ve tükeniş bu. Şarkısı patlamayan soyunuyor sahnede halleniyor. Kerimcan uçakta p...sini yayınlıyor... Ben şahsen sıkıldım bu cüretten. Ben yapımcı olarak dekolte çok klip çektim zamanında ama soft erotizm vardı pornografi değil. Şimdi p..no başladı. Büyük tehlike! Videoları izleyip sola itiniz hafıza tazeleyelim"

Erol Köse'nin Gülşen pişmanlığı: ''Ben zirveye taşımıştım...''

''ACIYARAK İZLİYORUM...''

Erol Köse, Gülşen'i hedef alan yeni bir paylaşımda bulundu. Paylaşımında Gülşen'i hedef alan ancak ismine yer vermeyen Erol Köse büyük pişmanlığını getirdi. Köse, 'Pişmanlık ve Özür Beyanı' başlıklı yazısında şu ifadelere yer verdi:

''Müzik patronu olarak bazılarını zamanında sıfırdan sürünürken alıp star yaptım diye pişmanım! Halktan özür dilerim bu yatırımların için. O yıllarda bu halde değildi. 50'li yaşlara yaklaşıp çoluk çocuğa karışınca zihinleri bulandı! 'Yaşlı değilim ben bak mememe, bak kalçama' deme derdine düştüler. Şarkıları duyulmaz oldu. Konuşulan çıplaklık, çok yazık. Acıyarak izliyorum. Ben zirveye taşımıştım. Kendileri zorla inatla inmekte oradan ve gençliğe kötü örnek olarak. Vah ki ne vah!''

Erol Köse'nin Gülşen pişmanlığı: ''Ben zirveye taşımıştım...'' - Resim : 2

Gülşen ve müzik prodöktörü Erol Köse, yıllar önce yasak aşk yaşamıştı. Köse ile ilişkisinin ortaya çıkmasıyla bir basın açıklaması yapan Gülşen, "Bana boşandığını söyleyerek belge göstermişti. Evli adamla aşk yaşamam" demişti.

 

 

Erol Köse'nin Gülşen pişmanlığı: ''Ben zirveye taşımıştım...'' ile ilgili etiketler Erol Köse Gülşen sahne kıyafeti
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.