Canlı yayında Nihan Doğan'ın ağzını bantladılar!

Söylemezsem Olmaz programını mahkemeye veren Gülben Ergen, Nihat Doğan'ın konuşmaması için karar çıkarttı. Bircan İpek, Doğan'ın canlı yayında ağzını bantladı.

Beyaz TV'de Söylemezsem Olmaz programında ilginç anlar yaşandı. Gülben Ergen'in Nihat Doğan hakkında çıkarttığı karara program ekibi tepki olsun diye ünlü türkücünün ağzını bantladı.

GÜLBEN ERGEN, NİHAT DOĞAN'I SUSTURDU

Gülben Ergen'in eski eşleri Mustafa Erdoğan'ı ve Erhan Çelik'i aldattığını programlarında işleyen Söylemezsem Olmaz ekibine ünlü şarkıcı tedbir kararı çıkarttı. Mahkeme Bircan İpek ve İlkay Buharalı hakkında konuşmama kararı almazken Nihat Doğan susturuldu.

bircan-ipek-canli-yayinda-nihat-dogan-in-agzini-10173085_3515_o

Geçtiğimiz günlerde bu konuyla ilgili bir gönderme daha yapan Doğan herkesi güldürmüştü.

Gülben Ergen'in dava açtığı Nihat Doğan, canlı yayında eline oyuncak pengueni alıp Gülben Ergen'e gönderme yapmıştı.

images_8

Gülben Ergen, hakkında çıkan haberlerin ardından Nihat Doğan, Yeşim Salkım, Seren Serengil, Erol Köse ve Bircan İpek'e konuşmamaları için açtığı davaya ilk tepki böyle olmuştu. Doğan'ın Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına oyuncak penguenle çıkıp kendisi için aldırılan kararla alay etmesi gündeme oturmuştu.

"BEN ARTIK SUSACAĞIM"

Nihat Doğan, eline oyuncak pengueni alıp "Gülben Hanım, hakkımızda dava açtığı söyleniyor. Benim elime bir tebliğ gelmedi ama ben artık susacağım." dedi.

bircan-ipek-canli-yayinda-nihat-dogan-in-agzini-bantladi-10127837

"ADI GÜLVEREN"

Penguenini gösteren Nihat, "Adı Gülveren, bundan sonra benim yerime o konuşacak." ifadelerini kullandı.

Canlı yayında Nihan Doğan'ın ağzını bantladılar! ile ilgili etiketler Gülben Ergen Nihat Doğan canlı yayın penguen ağzını bantladılar
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.