Ölümden dönen İbrahim Tatlıses'e yapımcı Erol Köse'den şok suçlama

Ünlü yapımcı Erol Köse, Bodrum'da trafik kazası geçiren ve içinde sıkıştığı araçtan ekiplerin yoğun müdahelesi sonucu kurtarılıp hastaneye kaldırılan İbrahim Tatlıses'i reklam yapmakla suçladı. Erol Köse, ölümden dönen ünlü türkücü İbrahim Tatlıses için ''Krizi fırsata çevirme dersi. Bu adam bir saat önce uçurumdaydı'' ifadelerini kullandı.

70 yaşındaki İmparator lakaplı türkücü İbrahim Tatlıses, sabah saatlerinde Bodrum Yalıkavak yolu üzerinde seyir halindeyken trafik kazası geçirdi. Tatlıses’in aracı yoldan çıkarak şarampole devrildi. Kazadan sonra çarpışan kamyon ile İbrahim Tatlıses’in aracında yangın meydana geldi. Kısa sürede parlayan alevlere bu sırada yoldan geçmekte olan vatandaşlar yangın tüpleri ile müdahale ederek söndürdü.

Ölümden dönen İbrahim Tatlıses'e yapımcı Erol Köse'den şok suçlama


Kazada ağır hasar alan araç içerisinde sıkışan İbrahim Tatlıses yoğun çaba sonucu kurtarıldı. Kazadan sonra aracı ile birlikte vinç yardımı ile kayalıklardan yola çekilerek yolda araçtan çıkarılan İbrahim Tatlıses hastaneye kaldırıldı.

 
İBRAHİM TATLISES'TEN KAZA SONRASI İLK AÇIKLAMA 

Sağlık durumu merak konusu olan İbrahim Tatlıses, Bodrum'da kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Hastanede yapılan tetkikler ve çekilen röntgen sonucu bir ayağında iki kırık olduğu tespit edilen Tatlıses, kendisini merak eden ve arayan soran tüm sevenlerine Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla teşekkür etti.

Paylaştığı videoda sağlık durumunun iyi olduğu görülen İbrahim Tatlıses, ''Arayan soran herkesten Allah razı olsun. Akşam Günay'da görüşmek üzere. Sizleri seviyorum'' ifadelerini kullandı.

Bu paylaşımıyla bugün hastaneden taburcu olacağını ve konser sahnesine çıkacağını duyuran İbrahim Tatlıses'e yapımcı Erol Köse sert sözlerle yüklendi. İbrahim Tatlıses'i reklam yapmakla suçlayan Erol Köse, ''Bu adam bir saat önce uçurumdaydı'' ifadelerini kullandı.


EROL KÖSE'DEN İBRAHİM TATLISES'E ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER


İbrahim Tatlıses'in sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamayı kendi Instagram sayfasından paylaşan ünlü yapımcı Erol Köse, paylaşımına ''Tatlıses zekası. Krizi fırsata çevirme dersi! Ya bu adam bir saat önce uçurumdaydı! İşte zeka da burada'' notunu düştü. Erol Köse'nin İbrahim Tatlıses hakkındaki sert açıklamalarına ünlü türkücüden ne yanıt geleceği ise merak konusu oldu.

Ölümden dönen İbrahim Tatlıses'e yapımcı Erol Köse'den şok suçlama - Resim : 2

Erol Köse, İbrahim Tatlıses ile 20 yıl birlikte çalışmıştı. Yapımcı Erol Köse, daha önce alacaklarına karşılık icra işlemi başlattığı, ''Lahmacun zincirini benim fikrimle kurdu'' dediği İbrahim Tatlıses’in “Tatlıses” markasına haciz koydurmuştu.

Tatlıses, eski eserlerinden oluşan "Tatlıses Klasikleri" adlı albümü kendisinden izin almadan piyasaya sürdüğünü ileri sürdüğü prodüktör Erol Köse'yi dava etmişti.

Erol Köse, İbrahim Tatlıses için “İbrahim bugün bazı şeyleri yaşadıysa o aldığı ahlardan diye düşünüyorum. Çünkü çok ah aldı. Asena vuruldu. Derya Tuna vuruldu. Kim vurdu, niye vuruldu? Hepsi soru işareti. Ben imada bulunmuyorum ama pek çok konuda alkış aldığı gibi ah da aldı. Onu vuran adamlar geçmişte kendisinin diyalog kurduğu adamlardı. Ne oldu? Kiralık mermiler bir gün kendisine döndü…” şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

 

Ölümden dönen İbrahim Tatlıses'e yapımcı Erol Köse'den şok suçlama ile ilgili etiketler Erol Köse İbrahim Tatlıses kaza Trafik kazası
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.