Erkenci Kuş

Sanem'in, babası Nihat'ın bir bakkal dükkanı vardır. Küçük yaşlardan itibaren her sabah çok erken saatlerde nefes darlığı yaşayan babasının yerine bakkalı açan Sanem, ablası Lale'nin tam tersi doğal, neşeli ve yaşam dolu bir genç kızdır. Sanem, ablasının çalıştığı kadın dergisi Kontes'te eleman arandığını duyunca iş başvusu yapacak ve dizide macera da ondan sonra başlar.

Derginin patronu Aziz beyin iki oğlu var; Can ve Emre… Sanem işlerin pek de yolunda gitmediği dergide çalışmaya başladıktan sonra bir anda kendisini ilginç olayların içinde bulur. Can Yaman'ın canlandıracağı patronun oğlu Can Divit'le arasında tesadüflerle başlayan yakınlaşma olayların yönünü değiştiririr.

Lüks villasında kiradan kurtuldu!
Cansın Çekili kimdir? Sermiyan Midyat'ın sevgilisi Sevcan Yaşar kimdir?
Bu sefer de Bebek'te yakalandı! "Gelmiş geçmiş en uyumlu çiftlerden biriyiz!" Askere gitmeden dünya turuna çıkıyor! Acun'dan Demet Özdemir hamlesi! Birbirlerinden bir an olsun ayrılmıyorlar! Dünya çapında en iyi oyuncu seçildi! İddialara cevap niteliğinde mesaj! Aşk iddialarına yanıt verdiler! Demet Özdemir'in isteği şaşırttı! İtalya'da Can Yaman izdihamı! Demet Özdemir ve Can Yaman tatilde! Erkenci Kuş'un final yapmasının sebebini açıkladı! Erkenci Kuş neden final yapıyor? Erkenci Kuş dizisi ekranlara veda ediyor! Erkenci Kuş final mi yapıyor? Neden bitiyor? Demet Özdemir'in plaj stili göz kamaştırdı! Erkenci Kuş ekranlara veda ediyor! Erkenci Kuş final mi yapıyor? Ne zaman bitecek? Erkenci Kuş dizisinde flaş karar! Her Yerde Sen dizisinin banyo sahnesi olay oldu! Erkenci Kuş Deniz kimdir? Gerçek adı nedir? Erkenci Kuş 45. bölüm fragmanı izle! Demet Özdemir'den radikal değişim! Erkenci Kuş'a İmamoğlu engeli! Erkenci Kuş neden yok? Final mi yaptı? Can Yaman'ın askerlik yeri belli oldu! Ünlü çiftin eski fotoğrafları olay yarattı!