İtalyan sevgilisine evlilik teklifi etti! Oyuncu Tuan Tunalı evleniyor

2014–2018 yılları arasında meslektaşı Hazal Filiz Küçükköse ile evli olan 39 yaşındaki oyuncu Tuan Tunalı ikinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu, İtalyan sevgilisi Angela Caccamo'ya evlilik teklifi etti ve 'evet' yanıtını aldı.

Baht Oyunu, Erkenci Kuş gibi yapımlarda rol alan ve 2009-2015 yılları arasında izleyiciyle buluşan Deniz Yıldızı dizisinde canlandırdığı Özgür Atabay karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Tuan Tunalı, kendisi gibi oyuncu olan Hazal Filiz Küçükköse ile 2014 yılında nikah masasına oturmuştu. Ancak oyuncu ikilinin evliliği sadece 4 yıl sürmüştü. Tuan Tunalı ile Hazal Filiz Küçükköse evlilik birliğinin temelinden sarsıldığını gerekçesiyle 2018 yılında tek celsede boşanmışlardı.

Boşanmanın ardından Tuan Tunalı eski eşine boşanma protokoldeki gizlilik anlaşmasına uymadığı gerekçesiyle asliye hukuk mahkemesinde 100 bin dolarlık (Yaklaşık 470 bin TL) maddi manevi tazminat davası açmıştı.

Hazal Filiz Küçükköse ile boşandıktan sonra davalık olan ve 3 yıl aşk yaşadığı sevgilisi Yana Mazanova'dan ayrılan Tuan Tunalı ikinci kez dünyaevine girmeye hazırlanıyor. Kısa süre önce Instagram hesabından yaptığı paylaşımla İtalyan model Angela Caccamo ile aşk yaşadığını duyuran Tuan Tunalı'dan sürpriz paylaşım geldi. Yakışıklı oyuncu, yakın dostu Pelin Öztekin'le birlikte çıktıkları Sapanca tatili sırasında sevgilisinde evlilik teklifinde bulundu.

SEVGİLİSİNE EVLİLİK TEKLİFİ ETTİ

İstanbul'a gelen sevgilisiyle dudak dudağa pozlarını paylaşan Tuan Tunalı, İtalyan güzele evlilik teklifi etti. Sevgilisinden 'evet' yanıtını alan oyuncu, romatik karelerini Instagram hesabından ''Evet veya Hayır? sonsuza dek evet!'' notuyla paylaşarak müjdeli haberi duyurdu. Çifte takipçilerinden tebrik mesajları yağdı. 

İşte Tuan Tunalı'nın sevgilisine evlilik teklifi ettiği o anlar:

İtalyan sevgilisine evlilik teklifi etti! Oyuncu Tuan Tunalı evleniyor

İtalyan sevgilisine evlilik teklifi etti! Oyuncu Tuan Tunalı evleniyor - Resim : 2

İtalyan sevgilisine evlilik teklifi etti! Oyuncu Tuan Tunalı evleniyor - Resim : 3

İtalyan sevgilisine evlilik teklifi etti! Oyuncu Tuan Tunalı evleniyor - Resim : 4

İtalyan sevgilisine evlilik teklifi etti! Oyuncu Tuan Tunalı evleniyor - Resim : 5

İtalyan sevgilisine evlilik teklifi etti! Oyuncu Tuan Tunalı evleniyor - Resim : 6

İtalyan sevgilisine evlilik teklifi etti! Oyuncu Tuan Tunalı evleniyor - Resim : 7

İtalyan sevgilisine evlilik teklifi etti! Oyuncu Tuan Tunalı evleniyor ile ilgili etiketler Tuan Tunalı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.