Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un düğününden ilk kareler ortaya çıktı

Bu akşam hayatını birleştiren şarkıcı Oğuzhan Koç ile oyuncu Demet Özdemir'in düğününden ilk fotoğraf karesi ortaya çıktı. Düğün için özel olarak 3 gelinlik diktiren Demet Özdemir'in giydiği ilk gelinlik dikkat çekti. Güzel oyuncunun gelinliği ile ilgili çok sayıda tweet atıldı. Demet Özdemir'in gelinliğine gelen yorumlar kırdı geçirdi. İşte Demet Özdemir - Oğuzhan Koç çiftinin düğün fotoğrafları...

26 Ağustos'ta nikah masasına oturmaya hazırlanan 30 yaşındaki oyuncu Demet Özdemir ile 37 yaşındaki şarkıcı Oğuzhan Koç'un düğünü hava şartları nedeniyle ertelenmişti. Yılın beklenen düğünü bugün gerçekleşiyor. İki yıllık birlikeliklerini nikahla taçlandırmaya karar veren ve Haziran ayında nişanlanan ünlü çift bugün İstanbul'da dünyaevine giriyor.

 DEMET ÖZDEMİR'İN GELİNLİĞİ SOSYAL MEDYAYA DAMGA VURDU

Six Senses Hotel’de evlenen ikilinin düğününden ilk kareler sosyal medyada paylaşıldı. Düğünde 3 gelinlik giyeceği konuşulan güzel oyuncu Demet Özdemir'in giydiği ilk gelinlik dikkat çekti. Düğüne başlangıç için sıradışı bir gelinlik tercih eden ve Eda Güngör Museum of Fine Clothing tasarımı tercih eden Demet Özdemir'in gelinliği kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. 


Nikahta Demet Özdemir’in nikah şahidi Çilek Kokusu, No309 ve Erkenci Kuş dizilerinin yapımcısı, Gold Film’in sahibi Faruk Turgut olurken, Oğuzhan Koç’un şahidi ise Acun Ilıcalı oldu.


İşte Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un düğününden ilk kareler...

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un düğününden ilk kareler ortaya çıktı

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un düğününden ilk kareler ortaya çıktı - Resim : 2Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un düğününden ilk kareler ortaya çıktı - Resim : 3

DEMET ÖZDEMİR'İN GELİNLİĞİNE GELEN YORUMLAR KIRDI GEÇİRDİ

Oğuzhan Koç ile evlenen Demet Özdemir'in gelinliğini çok sayıda sosyal medya kullanıcısı gazlı beze benzetti. Twitter'da Demet Özdemir'in gelinliği ile ilgili çok sayıda eğlenceli ve espirili paylaşım yapıldı.

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un düğününden ilk kareler ortaya çıktı - Resim : 4

demet özdemir
DEMET ÖZDEMİR

DEMET ÖZDEMİR

DEMET ÖZDEMİR


demet özdemir


demet özdemir

demet özdemir

 

 

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un düğününden ilk kareler ortaya çıktı ile ilgili etiketler Demet Özdemir Oğuzhan Koç Düğün nikah
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.