Demet Özdemir & Oğuzhan Koç çiftinin düğününden yeni kareler ortaya çıktı

28 Ağustos'ta Six Senses Hotel’de dünyaevine giren oyuncu Demet Özdemir (30) ile şarkıcı Oğuzhan Koç'un (37) düğününden yeni kareler ortaya çıktı. Oğuzhan Koç, düğünün özel çekim videosunu Instagram hesabından ''Rüya gecemizde yanımızda olan herkese sonsuz teşekkürler!'' notuyla yayınladı.

Yılın merakla beklenen düğünü geçtiğimiz Pazar günü İstanbul'da gerçekleşti. Demet Özdemir & Oğuzhan Koç, Six Senses Hotel'de gerçekleşen muhteşem bir düğünle hayatını birleştirdi. Demet Özdemir, Eda Güngör Museum of Fine Clothing tasarımı gelinlikle çok konuşulurken, Oğuzhan Koç'un boyunu uzatan 17 bin 600 TL'lik damat ayakkabıları düğüne damga vurdu.


Nikahta Demet Özdemir'in nikah şahidi Çilek Kokusu, No309 ve Erkenci Kuş dizilerinin yapımcısı ve Gold Film'in sahibi Faruk Turgut odu. Oğuzhan Koç'un, yakın arkadaşları İbrahim Büyükak ve Eser Yenenler'in yerine Acun Ilıcalı'yı nikah şahidi yapması ise eleştirilere neden oldu.

demet özdemir - oğuzhan koç

OĞUZHAN KOÇ DÜĞÜN VİDEOSUNU YAYINLADI


Çiftin 4 milyonluk düğününden yeni görüntüler ortaya çıktı. Ünlü isimlerin akın ettiği düğünden görüntüler Oğuzhan Koç tarafından paylaşıldı. Ünlü şarkıcı, muhteşem düğünden özel çekim videosunu Instagram hesabından yayınladı. Koç, paylaşımına ise ''Rüya gecemizde yanımızda olan herkese sonsuz teşekkürler!'' notunu düştü. Çifte tebrik mesajları yağdı.

 

Demet Özdemir & Oğuzhan Koç çiftinin düğününden yeni kareler ortaya çıktı ile ilgili etiketler Demet Özdemir Oğuzhan Koç Düğün düğün görüntüleri
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.